Дека е дрска понекогаш. :?:
Има на вести.
Дека би кликнале во живо:D
Ме "погодивте" сону. Во одредени сегменти така ме дефинирате
Не верувам дека некој воопшто ги слуша :?:
Дека е мами на две дечиња :sun:
Прашај ја, не нападно туку уз муабет. Можда има дечко па се пази. Сешто имам чуено веруј до таму да точно знаат колку следачи има и колку луѓе следи...
Само мајка ми од тие генерации не ги слуша Дац и Александар.
Има мало бебе :D
Прво не сне направиле еден муабет, реков разговараме во живо али од некоја причина не ме прифаќа. Второ, разговориве не се еднонасочни или да...
Мислиш ако еден мусбет дте нспрсвиле мора одма да ја додаваш на инста. Така кај мене на работа колеги мажи што ми беа очигледно се гледа дека не ме...
eee, јас минатиот месец си ја носев и на фарбање со мене, си ја држев во раце едно два саати таму, се утепа од вриштење :drunk:
It was supposed to be Donny, not Dolly!! [IMG]
Jas kako sto vidov pisuvase 4/5 godini i za 5/6 godinki. A mojava e nepolni tri
Господе... брак не и понудив. П.С ајде објасними какви се тие машки како мене? П.П.С инстаграм follow e, не е tinder swipe. П.П.П.С колку сте...
Ne treba uput,samo so licna karta na privatno e.Karsi mikrobiologija sto e vo zgradata na prvi kat .Se pravat analizi I za Dnk i Spermogram na...
Штом не те прифаќа значи сака да ти даде до знаење дека не ја интересираш, ради вакви машки ко тебе да му е страв на женско да прозбори зошто одма...
Леле дали е возможно волку утки да направат во ваков случај?! Пола работи не се испитани и се базираат на тоа што кажал Патрик
[MEDIA]
Separate names with a comma.