Браво :clap: Која возраст ти е големото?
Ни мене.. А јас па паѓам на вакви работи кога ќе ја видам дека се заигрува слатко. 3 дена и е спакувана торбичката на барби со храна за да оди на...
Нема исплата ни кај мене..
Првиот пат осмина, следниот пат кога му дадов пак ја сголемив количината можеби половина, веќе третиот пат цела ставив мислам. Не му давам многу...
На внукот. Сергеј?
Пред 2 дена си дојдивме од одмор. Во кола син ми поврати. Се виткаше и се гледаше дека го боле меше. Има и малку течна столица. Температура нема....
Не знам еве, мене психата ме уби после двете породувања, посебно по второто. Не можев да се извлечам да се истуширам, ама буквално. По цел ден плачев...
0 Јадранка
Виткана коса Давид?
Јас го следам судењето зашто сакам да гледам судења, процеси каков ќе биде исходот. Инаку најново што се дозна е дека ова судење не морало ни да се...
Ако не сте пробале кспки sab simplex, може ќе помогнат за грчеви...нас само тие капки ни помагаа за грчеви. Но имавме и период каде што многу плачеше...
Напиши бруцош
16
2 Камелија
Некој да сподели искуство за полагање микро1 кај проф.Докиќ ,на што да посветам вмимание повеќе??
[MEDIA] Дека е Mrs. Right ;)
јануарската сесија полагав кај проф.Матвеева ,имаше ливчиња влечеш и одговараш беа од испитни прашања што се на страната на факултетот објавени.За...
Моментално што користам [ATTACH]
Нема никаква врска тоа.
[ATTACH]
Separate names with a comma.