Кирјана :inlove:
Во Скопје конзилиарно е на Гак и специјалисти од областа на гинекологија ставаат потпис и печат.
Жената си имала проблеми и тука е ваљда пропуст на системот, сигурно е дека не го сторила со здрав разум. Ама убиство е убиство, нема простор за...
Едно по едно најверојатно.
И мојата не јадела каши, ама во градинка немаше избор и јадеше. Во јасли само каши даваат. Дај да видиш реакција млеко. Им прават каши со кравјо...
Во Комерцијална. Имам дедо банкар кој работеше целиот живот во Стопанска.
Ај баш пиши кога ќе ти стигне. Преку што ќе ти стигне и дали ќе платиш нешто плус. Дали плати за шипинг? И ако да колку?
За Мајски цвет не знам ама за Орце Николов, исто општина Карпош, не лепат. Кога прашавме зошто, лани ова, рекоа заштита на лични податоци и...
Енде Менде кусо пенде, вака ли беше? :D Ивона?
If you have larger breasts, you don't have to force yourself into running or jumping exercises if they feel uncomfortable. Instead, focus on simple...
[MEDIA]
Мојата плачеше и после неколку дена си посака сама. Не знам колку дена ќе сте, ние 11 бевме така да имаше надеж.:rofl:
Боки 13 Менде
Хахахајаха моментот со саксиите :D.
25
Варошлија :bandit: Бојан?
Многу Галена
Така и се случи на другарка таму што работеше , по еден месец забремени и и зборуваа дури дека намерно забременила зошто беше ризична мораше дома да...
2 Ивана?
Може предлог каде да отворам сметка, од која банка сте најзадоволни во сите погледи ? Имам во НЛБ ама се многу неуслужливи и за обичен проблем се...
Separate names with a comma.