Ние сме генерација на родители кои многу потешко го поминуваат родителството од многу аспекти.Да имаме можеби интернет,болници лекови,релаксатори...
Да во Србија сум. Некој работи им се добри. Ама не се е така сјајно и овде. Овде ортопед ми го нема видено детето. Тоа нема хаха. Ама логопед има.
И мене ми се преубави старски имиња и сега баш се вратија во мода. Добро не до толку како Трендафилка, Стојанка, Перса, Трајанка и слично :D Ама...
Па не знам, можеби не е тоа. Редовно одам на гинеколог и до сега нема приметено. Циклусите минсе редовни, но и пред да добијам неколку дена ме боли...
Дали и овие луѓе во Словенија се ботови? Нови дата центри во Словенија се отвораат секој месец и се планираат нови....
А што точно имаш проблем, што те боли? За се да одиш мора матичен да ти дава упат. А во Систина може да те прегледат од глава до пети, а ако некој...
Денес немаше кај никого исплата, и јас чекам претпоследна ми е.
Не знам ни јас веќе, само знам дека хормоните додека малку ми се средат јас ќе бидам ваква, никаква... Во еден момент среќна и задоволна, во друг...
За жал кај мене од сам старт кога добив сум со болни менструации исто со апчиња. Дури пред две години на лапараскопија и кога веќе беше видлива на...
Само бот може да спореди СТРУЈА со дата центри...
И Никола Тесла за некои веројатно бил бот кога го претставил концептот за струја и бил оспоруван од 95% од тогашната популација во тоа време. Не...
Убаво те разбрав Србија е ова? Затоа србите веројатно, од тоа што забележувам имаат по 3 деца изгледа системот функционира. Кај нас побрзаа да укинат...
Ратко Младиќ цркнал денес, на 85 години. Он е доказ дека карми, божји казни и слични срања се измишљотина за обесправени. Човек може да направи тешки...
Девојки предходно не сум имала болни менструации но откако се породив веќе реи години поминаа и некако последниве месеци имам многу болни циклуси,...
Кај нас на крштевката, и во црква и во ресторан, беа поканети само најблиските. Пријатели, другари, другарки викнавме само на мекиците. Си сакала...
Дај боже јас здосадив со пишување ама да прашам во фризидер го чувате лекот за инхалација или на собна температура? јас све чувам во фрижидер па ми е...
Саможивни
Стафф се ептен ок
Халј или прокредит
Плочкари.
Separate names with a comma.