Толку си информиран... Еве статистика кој сака да се информира https://www.brockovichdatacenter.com/community-and-legislation.html#map
Кучна девојчица како успева на такви луксузни патувања? Алал да и е. Постојано патува и тоа на познати скапи места. А кога ја прашуваат за работа и...
Леле ама се попаливте на темава. Ајде да се навратиме од почеток: јас не тагнав ниту една од вас. Споделив мислење и мој став. На толкаво лелекање...
Конечно после безброј негативни тестови последните 2 години денес позитивен:inlove::inlove::inlove: П.С искрено не се надевав овој циклус дека сум...
И на ова повеќепати налетувам, дека Линдзи била инспирирана од овој случај. На истиот датум, точно пред три години, и двете со иста професија, дури и...
Кај нас колку многу производи сеуште нема за разлика од Србија а одма до нас е. На инста премногу реклами има за повеќе креми кај нас ништо.
Не знам кој е Стефан, но од ЈуТјуб не се заработува ни приближно толку колку луѓе мислат дека се заработува. Прегледи и монетаризација различно се...
Јас после две операции немам никакви лузни, кога се распрашував за трета операција поради горенаведеното ми кажаа дека можеби ќе треба да ми ја...
Спокојно.
Дали имавте успешна бременост без клексани?
Здраво јас имам користено бубамара на почеток кога ми надојде млеко и кога бебушот цицаше на едната града, јас ја ставав бубамарата на другата града...
Zdravo imam eden potrosuvacki kredit od banka i 2 brzi krediti koi redovno si gi isplakjam,sakam da gi zatvoram site so eden nov kredit bidejki e...
Само и само со @Unknown_7 :lol: Со кој член би оделе во кино?
I jas cuvam vo frizider otkako kje go otvoram aluminiumot. Prethodno na sobna
А кој е доказот дека Патрик не е? Неговите тврдења дека е Линдзи крива, се доволни?
Ние сме генерација на родители кои многу потешко го поминуваат родителството од многу аспекти.Да имаме можеби интернет,болници лекови,релаксатори...
Да во Србија сум. Некој работи им се добри. Ама не се е така сјајно и овде. Овде ортопед ми го нема видено детето. Тоа нема хаха. Ама логопед има.
И мене ми се преубави старски имиња и сега баш се вратија во мода. Добро не до толку како Трендафилка, Стојанка, Перса, Трајанка и слично :D Ама...
Па не знам, можеби не е тоа. Редовно одам на гинеколог и до сега нема приметено. Циклусите минсе редовни, но и пред да добијам неколку дена ме боли...
Дали и овие луѓе во Словенија се ботови? Нови дата центри во Словенија се отвораат секој месец и се планираат нови....
Separate names with a comma.