Доенечки штрајк се вика терминот. Прочитајте детали пошироко. До 5тиот месец се борев со ова, ужасно беше но не се откажував и бев преупорна да биде...
Да, буквално карши Холидеј ин...
Сигурно е прашањево поставено мал милион пати но доколку некој има да одвои време би ми значело. Почнуваме со немлечна исхрана 5м. Насоките од...
Никој не го спомна испадов број 4985824. Овие сигурно и ja молат Америка да не прима Македонци. :drunk: Народот им е виновен што си бара нов дом...
Модра слива
Кутија за храна, шише, ташниче за моливи и боички, или комплет некој-тетратки големи без линии и на коцки, тетратки за почетно пишување, фломастери,...
Секој ден само губам луѓе , остана уште да се скарам самата со себе. Едноставно ми прекипа да трпам се , редно време е да покажам почит спрема себе и...
Ти благодарам на одговорот, дефинитивно ќе прашам за цени. Поздрав
На 6 месеци му имав веќе воведено доручек. Стануваше накај 6 и 30, му давав да цица само што ќе стане, будност имаше саат ипол и пред да заспие пак...
За концерт на Тржан во Дојран. Онака, да не сум сам.
Девојки сабајлево приметив дека малата е касната кај ноѓето и обично и ставам бела пудра за да не се чеша ….меѓутоа мн и се има проширено и потечено...
Фала. Ko што гледам тргаат од Холидеј ин од кај што планирам да се качам, па застанува железничка и Континентал. Сум ги гледала често кај Холдиејин...
Местото е истрауматизирано оти веројатно повеќе тегнеле да го извадат бебето. Ако раната е ок и околу неа ќе се смири со тек на време. Брз туш, со...
Многу се нервирам што не знам да ги кријам чувствата, ко на чело ми пишува како се осеќам. Се мразам себеси за тоа. Ќе се изнервирам и готово, не...
Сериозно редно е да дадар број од дилерот.
Отстрани го сето негативно влијание околу тебе, пречкртај секој што ти пречи, почни да го бараш коренот на проблемите и реши го. Секој прв чекор е...
Абе, збирам збирам и збирам, али ова више прекипува. Значи на раб сум на лудило жими се. Ми се таложи со децении Фала ти за поддршката :l:
Објективен
Искрена
https://eraktransporter.com/home.html#timetable Точни се, се стига за околу пола саат, ни толку. Отвори ги станиците за да видиш КАДЕ точно стои...
Separate names with a comma.