Zdravo mamichki edno prasanje, moeto bebe ima 2 dena ama zabelezav ushte koga se rodi ova pod noseto I do noseto dali e traen beleg ili kje se...
Дали има некој што пишува моментално? Јас имам идеа што мислам дека е добра како замисла, ама мотивација за да седнам и да работам на неа некако немам
Еј мавни се со овие "експерти"..
Некој за муабет да ми пише ми треба мислење?
[ATTACH]
[ATTACH] :muscle:
[MEDIA]
Можеш и приватно да си закажеш преглед кај друг доктор за второ мислење и HSG на приватно ако не сакаш на државно. Секогаш има можност да се запушат...
Хмм, не ми се виде висока баш...
Ние аплициравме онлајн дека во друг град се породив, ама на крај пак мораше да се обратиме до институцијата, бидејќи, како што ни кажаа таму, ретко...
Денес добив скоро 3 месеци после царски рез, сакав да прашам дали е нормално вака да боли кај раната при мензис како да пече , како првите денови...
Дај кажвајте лек. Не мож правилно да функционирам. Некој вирус дали ме фати, докторка матична ми рече дека според крвна слика не е за антибиотик,...
Леле мојот во една недела толку нема испиено, како ви успева, не постои шише што не сме го пробале, не сака, ама затоа на цице е цел ден. Имаме и...
Поротата продолжува со заседавање во понеделник. На NBC експерт кој го прати судењево читаше извадоци од нејзиниот дневник. Се повеќе мислам дека или...
Ништо страшно, ако имате интерес за нешто друго одете на тоа. На општа има многу голема конкуренција, ако веќе толку е голема желбата нека се паузира...
Ај те молам пиши ми ЛП.
Не знам каков тренинг ќе го натера бебето да спие, измишљотини за пари. Шо не пробав со моето, ама буквално се, од исхрана, од спиење од легнување...
Мислам дека може да побараш да се префрлиш со бебе во секое време на Клиника ако не можеш да го поднесеш трошокот.
Separate names with a comma.