Јас зимав перница за доење за позади, ја ставав во скут на цице да се смири, да дремне итн. Не препорачувам ради безбедносни причини :) ама нај-сејф...
Да ги знаеш работите како одат ќе знаеш дека она не се сеќава дека ги убила, дека со адвокатов понудиле да призне дека ги убила децата во состојба на...
Не исклучува судот ништо туку товарот на обвинителството беше да докаже дека е виновна beyond reasonable doubt, и ако да, дали била во психоза....
Слатко вино речиси тешко се наоѓа. Ти ги препорачувам Винарија Ерос и Винарија Арабеска. Семејни винарии кои имаат такви слаткасти вина, со малку...
Во хотели си јаде одбирам што и како, во апартмани кога одиме готвам набрзински или кашички хип/baby love мојата е скоро 15месеци големи се веќе си...
Ako ne se stava vo frizider po logikava se frla. Tuku kaj naogjate pulmikort?
@theowndemon Со кој член би ја посетиле Виена?
На другарка, вага во хороскоп. Бети?
Калина. Елена или Наташа?
Омилен цртан/лектира му е Петар Пан зашто се вика Петар.
Лубеница. Вива густ сок или Тубе густ сок?
Океј дркаџии, не скокајте ко млади мајмуни.
Здраво Ако може да кажеш кој ти ги препиша јас сум во процес на инвитро прво не успешно второ без срцева реакција и кај двата со клексан од 0.4 во 20...
Кафич Лубеница или диња
Дали ова е позитивен тест?
Ќе си тргнете или рано сабајле или за време на дремка ,да заспие.
[ATTACH]
Абе вие вашиот живот го средивте бонбона, па сеа есап водите на машките, кој ставале лајкови, пишувале биле женети, абе што ве заболе к*р кој на кого...
Јас да ви дадам еден совет повеќе да шетате надвор во паркови, што се вели трева да допирате, а да поминувате помалку време пред екран. Ќе имате...
Separate names with a comma.