Омилен ден во паркот кај природата ми прави сонцето кое блескаво свети и топли насекаде, иако се случи нешто неочекувано убаво дојде кога најмалку...
анус
Еднаш порачвав за мене и една другарка демек не знаела англиски, не знаела картичка да стаи и ај од кај мене. И мене не ми даде пари однапред, не...
Издувај се, некако нз. Плачи Оди издери се на планина... У три лепе сите отерај ги Не да сум на раб на лудило.....
Одлично :D
Мене ми личи на Golden Rose 212, тој е така поладна кафеава нијанса.:)
Ми се чини дека ќе треба да ја носам ќерка ми кај логопед или дефектолог. Зборува ама слабо за нејзина возраст. Кој би ми препорачале?! Ѓорче сме...
[MEDIA]
Повеќето мислења на темава се за крварење на почеток на бременост/прво тромесечие. Дали некоја од вас има искуство со крварење во трето тромесечие?...
Да умрам не ми се живее веќе
Пијани се степале, веч виџено.
The fuck?
Не ми се живејт појќе. Сакам вечерва да легнам и никогаш да не се разбудам.
Не беее:D Мене незгодно ми е што го прочитав ова...не би се осмелила никад да кажам вакво нешто(facepalm)
Сфаќаш дека фустанчето за кое мислеше дека во најмала рака ќе ти е тесно а уствари тоа ти стои подобро од предходно, така стоејќи пред огледало...
5ипол месеци сме. Пат од 1 час душата ни ја вади, ниедна играчка не не интересира, вришти плаче со се цуцлата лажачка во уста. Ја земам да цица да...
хахахаххха, што крепи светов. Кучево требало да јаде со нож у десна, виљушка у лева рака, да се помоли и заблагодари пред јадење, мислам, ова е ств....
490
Separate names with a comma.