@јolene , ќерка ми е различно дете од мојата замисла за дете де, 300%. Додека други се акаат во продавница од земја, таа е бубачка. Не се случило да...
Ми искочи на фејсбук, се одржувало некој избор за топ модел на Балканот во Охрид. Не коментирам за убавината, бидејќи сите беа симпатични. Но, колку...
Дечки осанит грануливе само во бугарија и германија ги има? Грција не? И дали не има некој вишок останато да ми ги продаде?
Да се надополнам со нешто, не знам како ќе бидам сфатетена веќе. Сигурно звучам како ненормална. Ок ама и ние како нација сме малку различни и...
[ATTACH]
Исто мислам дека србите највеќе му се радуваат на одморот и највеќе уживаат. Ова нашиве или надркани, или повлечени
Може не му одговара млекото.
Да да преку апп, и дава одма локација Мк.
Топло и тесно им е во седиштата. Мојава барем е нескротлива и кога спие се врти ко вртелешка. Плус не трпи топло. А седиштата се забарикадирани џабе...
Јас немав желба плус ми беше страв
42.328
Sonce
Јас го чувам во фрижидер кога е отворен нели сабајле/вечер се користи едно во принцип, досега се било ок. Инаку Пулмикорт има во секоја аптека во...
Од веро 2 тафталиџе купувам свеж лосос од рибарата преубав
Ако е уреднс бременост може да се има односи, ако немаш желба до хормоните е. Кај некој имаат огромна желба, кај други ич.
[ATTACH] Млада и надежна модна дизајнерка по име Елоиз мистериозно успева да се врати назад во времето, во Лондон од 1960-тите години. Таму се...
Кико милано имаат секогаш тестери за се и за моливчиња дури и на отстранувачи за шминка имаат тестер.
Омилен ден во паркот кај природата ми прави сонцето кое блескаво свети и топли насекаде, иако се случи нешто неочекувано убаво дојде кога најмалку...
Separate names with a comma.