Точно дека ќе наидеме на различни мислења и не е работава да се убедуваме. Дали имало или немало поента некој нешто ако реплицира. Гледаме какви се...
најлошо нешто е првото отстранување на влакната да е со брич. Наместо да ги намалиш напротив ќе направиш погусти и поизразени. Јас таа грешка ја...
Јас се имав напиено неколку пати кога бев бремена, ама со метилдопа заедно, поради висок притисок.
Дали за прв роденден имате однесено торта на ОИНТ ?
Печен чизкејк со ф'стаци [ATTACH] [ATTACH] [SPOILER]
Ete ne trebalo vo frizider tuku na sobna temperatura, se gubelo del od dejstvoto
Дали има некоја трудница што пие диазепам во бременоста?
Здраво, може да ми кажете кога да давам глутен, тестенини...? Исто ме интересира за риба, јајце? По што се водите каде читате?
@јolene , ќерка ми е различно дете од мојата замисла за дете де, 300%. Додека други се акаат во продавница од земја, таа е бубачка. Не се случило да...
Ми искочи на фејсбук, се одржувало некој избор за топ модел на Балканот во Охрид. Не коментирам за убавината, бидејќи сите беа симпатични. Но, колку...
Дечки осанит грануливе само во бугарија и германија ги има? Грција не? И дали не има некој вишок останато да ми ги продаде?
Да се надополнам со нешто, не знам како ќе бидам сфатетена веќе. Сигурно звучам како ненормална. Ок ама и ние како нација сме малку различни и...
[ATTACH]
Исто мислам дека србите највеќе му се радуваат на одморот и највеќе уживаат. Ова нашиве или надркани, или повлечени
Може не му одговара млекото.
Да да преку апп, и дава одма локација Мк.
Топло и тесно им е во седиштата. Мојава барем е нескротлива и кога спие се врти ко вртелешка. Плус не трпи топло. А седиштата се забарикадирани џабе...
Јас немав желба плус ми беше страв
42.328
Sonce
Separate names with a comma.