За тие што ме аднуват им се допагам или ми пишуват немам никаво внатрешно чувство е сега не ми е јасно дали е до мене дали треба да прифатам некој...
По колку време се појави.Ако е после 10 мин,не е валиден.Повтори го пат и читај го во првите 10мин.
После колку време користење имаше резултат?
Многу е тешко сами и елајте да ве гушнам. Ама кога ми викаа дека карактер се гради, низ солзи викав не мора. Кој еднаш ја научил дисциплината на...
Не не, шише давав само кога правеше така инаку доев по спиење или пред расонување додека уште не е разбудена скроз. Лежев до неа на дремки и штом се...
И за глава снимање мислам ставаат контраст. Вбризгуваат контраст преку вена. Претходно мислам бараат да имаш крвна слика.
Авицена и санте
Здраво девојки, се испостави дека можеби ќе треба да одиме на. IvF доколку нема бременост и во следните 3 месеци, ние веќе почнавме со собирање на се...
Последен пат кафе да пијам после 19 саат!!!!!!! Онака не пијам, неам стаж, ама природно иам стаж со несониците, иди заспиј сеа :@ Бар денес немав...
Majki dobro vecer.. Ako ima nekija budna so slicno iskustvo bi mi znacelo mnogu. So dete 4g sme momentalno vo Valona, Albanija. Okolu 8 casot vecerva...
[MEDIA]
И тој има заборавено :?:
Девојко не 6, и 16 години да сте заедно соземи се и откачи го. Секој нормален разговор не би водел кон навреди. И не може човек кој таков речник има...
Се што е било таму нека остане. Не гледам никаква причина за комуникација и да стварам сомнеж кај партнерот. Искрено како што сум,, дивјак"понекогаш...
Јас мислам дека ај што е мајтап него и многу зафатени се на овие апликации, посебно мажи. Си прават интересно, се забавуваат. Јас никогаш не би...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Па според мене подобро така, ништо на сила. Кога тогаш ќе запознаеш/запознаете некој. Некако притисок кога се ствара дека мораш некој да запознаеш...
Toj sto e nemoken da posegne po nesto, si go laze umot so magii, takvi raboti ne postojat, tie si go lazat umot deka ja postignivaat zlobnata cel a...
Искрено, не се лоши. Како што не сум фан на Тему, за таа цена сосема ок се. Мм ги порачал за проба, да видиме материјал и бројка дали се ок. Реално...
Ako veke sakas kvalitet zemi si MIELE i Bog da te vidi ima Garancija 20 godini ni Rgja ni nisto najdobro nešto Germanski proizvod malku e posolena...
Separate names with a comma.