Па барај искусни и проверени астролози ако сакаш асална натална карта.Не се лажи по се што е ефтино и достапно 1000/2000ден.а на крај ќе ти пратат...
[ATTACH]
Дејан
5 Калина
Не Швепс?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Димчев во Систина
Мене така кога ми покажа нов профил направив на кој што немаше импорт трошоци, не знам како одредуваат каде да има каде не. :?:
Nekoj da raboti vo penziski fond Skopje? Poveke od dve godini nosat pogreshno reshenie, osven da e namerno, nemam druga ideja zoshto bi se pravele...
Јас го правев пред 6 месеци, го земав тој најскапиот беше 790 евра. Најдобро да се јавиш да си прашаш кај нив, иако не верувам дека имаат некоја...
Дали ти земаат крв на гладно или? Како оди земањето на примерок за тестот. Фала ти
Сега правев нарачка и ми пресмета во конечната сум import charges. Ова е тоа што се очекуваше цела зима минатата година и си пишува дека е заради...
ХАХАХХАХАХАХААХАХХА Ова ни мало дете нема да поверува :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Врв Од досада бе :rofl::rofl: Поштени сте као пошта...
Сте виделе некаде kpop hunters балони, чинии, чашки, такви работи?
За жал, да. Немав болни гради, ама мачнини и гадење да, малаксаност, поспаност..
Добро ај да речеме дека е вистина, го сакаш уште, нели ти станат одвратен по се што ти направи?
Вистина е 200%:)
Separate names with a comma.