И на крај ќе ти речат не ја дотерувај толку ќе ги уништи алиштата :D
Зависи во кој град и како е расположена комисијата. Јас кога полагав на еден пред мене му се врати колата на вежбата со рачна, па му дозволија уште...
Од кој баланс велосипед сте задоволни?
[ATTACH]
Дејвид Бекам Со која личност би сакале да бидете 24 часа во иста вила?
Здр некој може ли да објасни што полагал полигон, и какви грешки се дозволени, некаде слушнав дека давале како шанса пример да паркираш по втор пат,...
Ова е баш убаво, а за дали вреди не знам. За мене, ништо од вакви потрошни работи не вреди за 600 денари искрено. :D Ама дали би го купила пак, се...
Da, se porodiv kraj na Juni. Me poragjase dr. Sivakov, pominav prekrasno. Od poceokot do kraj bese do mene, jas sum prezadovolna, Tocno e deka e...
ти благодарам :l:
Јас бев кај Демири во Систина. Добар и смирен доктор, како што сум ,, забегана "кога одам на доктор, ме смири и детално објаснува .
Јас само кафена и користам искрено, со ретки исклучоци. Многу посуптилно е, а дава волумен и должина на трепките. Јас ја користам на Есенс лаш...
Пред 2 години на Шпаркасе ми повлекол некој околу 6,7000 ден. Не се многу ама па зошто да ме крадат. Одам во банка ми вика си плаќала данок на имот...
Magic House е ОК. Има коретен однос, ги цртаат дечињата, ги анимираат, ги сликаат, има еден дел како диско и забавно им е на децата.
Здраво Искуства со Кочо Рацин амсамбл?
Какви симптоми имаше? Колку дена мачкаше хлорамфеникол и по колку пати на ден? Моево бебе нема никакви симптоми. Матичната ни даде потврда дека е...
Некој за ЛП дали има?
26. Сите лета потоа - Карли Форчан 4/5 :*:
Види, се сложувам до некаде. Не смее да се оправдува убиство на невини лица под ниедна околност. Особено кога и жени со истите дијагнози како неа ја...
Дали ти ги вратија парите? Истата ситуација е и кај мене само што јас чекам веќе месец и пол дена и немам живци да и пишувам повеќе.
Епа за мисли правиме муабет или за актот врз нив? Дискусијава од лајк на слики ете кај замина. П.С @Medea. јас очигледно не се знам многу себеси, па...
Separate names with a comma.