[ATTACH]
Сега е моментот кога треба да кликнеш блок
Немав намера да испровоцирам вака огорчен одговор, па и малку обид за навреда (?), мојот коментар не ни беше контрирање во права смисла. Уживај си,...
Jas imav 3 neuspesni vo Sistina i totalno razocarana od kaj niv ,isto me interesira za Plodnost nekoj da spodeli mislenje
Ne ti trebaat nikakvi vrski Upat od maticen lekar za na GAK Treba da si na pocetok na ciklus odnosno pred ovulacija i ke te stavat na program za...
Не,ја купив од Икеа,онаа класичната,бела.
[MEDIA]
Нема добри психијатри во нашава држава за жал (барем јас сеуште не сум наишол на таков а ги имам поминато многу). с Специјално го направив денес...
Па додека си пишувал со тебе, ваљда нашол ,,подобра опција", па решил да се повлече со ,,нЕ е До ТеБе, До МеНе е". После 20 дена, подобрата опција го...
Децата може да бараат братче и сестриче, ама кај мама веќе скокаат менструации, рана менопауза, кај друга две менструации во еден месец, потоа два...
Јас еднаш бев за консултација. Сакав да сменам доктор
Што мислите за оваа ситуација: Се допишувате со некој дечко неколку дена, се ок нормален разговор. Послем неколку дена пишува " Ок си ми и се , ама...
Јас сум бруцош оваа година не знам дали е за сите ама мислам дека се однесува на новозапишаните
Искрено не се сеќавам кој месец бев кај неа, но слободно можам да ти кажам дека тоа е било оваа година и дека ми кажа дека е вратена од пензија...
Дали оваа важи за новите студенти кои ја запишуваат прва година или за сите?
Само што они и кога ќе се накотат, ги праќаат децата у приватни школи и факултети, да ни покажат нели како изгледа едно просечно семејство
Ај да ве видам сеа. :D [ATTACH]
И јас така мислев, ама ако нема симптоми што ќе му правиш.. му ставав јас на големиов флоксимед во носот (антибиотски капки) кога се зарази малово...
. Молам? Така ми кажа таа, дека не работи
Колку дечиња има Илија Димовски? Гордана Јанкуловска има едно. Нека почнат да се котат прво они у своите редови, да ни дадат пример.
Separate names with a comma.