Дали многу активно бебе во стомакот значи дека ќе биде темпераментно?
Државна болница во Битола, не ми текнува на докторката мислам дека се викаше Маја..
Не верувам, кој те има правено?
На Гак одлучуваат дали треба да се прави хистероскопија ?
Дали треба конкретно за кај некој доктор, дали треба да се гледа на мој термин ако може да ми појасните. Благодарам
Не царски бев. Ми е страв од киретажата што беше пред месец дена да не ми се има направено некој септум ...
Да во право си, овде мерките се за ОГТТ. Вредностите кои јас ги пишав се за по јадење 1ч и 2ч.
Благодарам :l:
Немаат пакет, претходно имаа сега ги укинаа. 700 ден од хормон, а антителата се 1100 ден Заборавив да пишам ова во Авицена, јас таму со години сум.
Може и од температура. Но, ако е повисока од 37.5 - 38, тогаш не е од забите. Барем така излезе кај нас. Беше вирус и тт 39-39.9.....се помачи бебе,...
Црни водни лилии - Мишел Биси [ATTACH]
Здраво,дали некој знае колку пари е индекс и студентска легитимација? И дали само во книжарите на факултетите ги има? Ви благодарам однапред
Тие се посебна приказна:x
Хеланки и блузичка. Летово летни комплети и памучни фустанчиња.
Здраво, некој што има искуство со парфемите на Korres да сподели дали се трајни и кој парфем е убав
Кај Нино сум и јас, сега е на одмор ама кај него ќе одам пак.
Има, да. Моето бебе имаше вирусна инфекција со висока температура, до 39.9 стигна. За 4 дена му помина.
Od internet im se
Ова се до третиот месец? Немаше мачнини, тегоби, поспаност? Јас со син ми првите месеци имав некој метален вкус во устата, бев многу поспана и без...
Дали знаете колку е цената за испитување тироиден статус во приватни лаборатории, или ако некој испитувал пакет, колку чини?
Separate names with a comma.