Моето второ ич не искочи :D, го извадија царски во 41 недела. А првото природно се породив, второво не му се искачаше.
Ти и секоја друга членка може да ги одминете моите мислења. Зошто не го правите тоа, еве - не знам.
Автошколата може да каже што сака, комисијата го има последниот збор. Тие чекаат да направиш грешка, за да паднеш. Па да паднеш повторно. И на крај...
Искуство со Гинековита за водење бременост?
Ја пак… жими се не можам. Се мислам да одам да ме проверат за плодова. Тргнав накај работа и осеќам како ми истече малку доле… не сум утоп ама пак...
Да, мене за киретажа ме планираше матичниот, ама докторката таму одлучи хистероскопија.
Знам дека ја удавив темава :( ама плис хелп. Не знам по што се водите. На нашите сајтови едно, бебе готвач, по странскиве друго. Бебево 6м направо,...
Точно дека треба да се гледа односот, но млада девојка нема да знае што прашања да постави. Јас го имам правено овој муабет со сите мои бивши дека...
Изговори, ако вистина било така а верувам дека двајцата сте возрасни тоа не му оди него во прилог бидејќи одма се налутил ако не си можела еднаш да...
Нешто над 1000 со се документи, не знам точно колку се оваа година.
Bev pred nekooja godina, mi kaza dve-tri raboti, i navistina izleze taka,malku vrti vo krug , ali generalno zadovolna bev...si mislam dali pak da...
Мислам ден-два за едната, па после неколку дена пак ден-два за другата горна тројка. Баш онака личеше ко повторувачко вирусче...
Да, можно е. Мачни се забите. За колку време се спушти температурата?
И кај мене првото во 38+0, второто 40+5, двете природно, мислам дека нема правила Е за полесно, вистина полесно излезе второто иако поголемо бебе.
Дали некој бил на хед спа да каже искуство, вреди?
Здраво јас го имам Cashmere Kumquat и е пре добар ама трајноста е очајна, за разлика од него Black Sugar е со одлична трајност ама е јак зимски...
Дали некој знае или има информации како се одржува приемниот испит на Православниот Богословски Факултет, во смисла усно(пеење)/писмено(прашања,...
Надвор ужасно мириса на на чад. Се надевам се е под контрола.
Нема правило, а ова ти го зборувам од лично искуство. И врската беше долга, и живеевме заедно и пред да живееме заедно официјално, па на крај се...
8 The Shining?
Separate names with a comma.