Како сакате гледајте си го бракот пред Господ. Не е секој за венчање, не е ни секој да стане родител. Пожелно е да знаете со каков човек ќе се...
Мојата е поголема па ја бришат, ама не знам дали она бара или за голема нужда одат со нив секако. Можно е и мојата да им кажува, не знам. Ама не се...
Да ми препорачате фризер за прамени / балајаж во Аеродром, Ново Лисиче? Некој кој добро работи, а не е прескап, ниту најевтин, некоја средина :D И по...
Аклонил 1/2 или 1/4 од 2 мг. @Angie1432 док ми рече од алергијата оти цел месец не пиев апчиња, а и валјда стрес поради отказот еве 2 месеци поминаа
Премногу е нормализирано тоа да велиме дека мажот помага околу децата, домот итн. Како да не се тоа негови деца и негов дом кои ги створил со...
Фирма за изработка на кујна во Скопје, но не премногу скапи?
Барам дадилка за чување две дечиња (10 месеци и 2 години и 9 месеци) за неколку денови во неделата. Потребна ни е личност со флексибилно и...
Zdravo mi se slucuva vo mesecot po nekolku dena da imam nesonica da ne mozam da zapijam a poveke se nerviram sto nemozam da zapijam i uste tolku ne...
@Kikiriki81 Imam praveno 5 inf vo Sistina kaj dr.Ivanovski, 1 inf vo NewBorn kaj dr.Trajkovski i 2 inf vo Plodnost kaj dr.Tashe. Nikade nemav uspeh....
Пробен период, па не е, па фазно тестирање, па не е... И воопшто не е нијанса разлика. Апсолутно не можеш да дознаеш какви домашни навики има човек...
Ставаат, и мене убаво ми изгледа. Ризикот ти е од поплава, и таркетот работи, можда не како паркетот, ама се крева мислам и тој.
4 годишни дали ги бришат децата после одење во тоалет? Малото има 3г и 9м, доаѓа вчера црвен, какани гаќи. Мислам дека се премали да се бришат сами...
Авицена имаат онлине ценовник и калкулатор: https://avicenalab.com.mk/kalkulator/ Еве и за Биотек...
[ATTACH] Туку што правиме со новиве насоки од министерката? Да стартуваме со работа, ако не :rofl: Од мајчински муабети, по нешто старо, по...
Ако на балканот го имаме во секоја втора куќа не значи дека треба да помине незабележано. Во другите држави одамна е искоренето тоа бидејќи кога...
https://forum.femina.mk/threads/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D0%B5%D0%BC%D0%B8.64/page-265#post-7250346 Види тука...
Напиши Ле Натура на инстаграм, македонска страница е ,праќаат по карго.
Да ве прашам, дали да и купам алишта на другарка ми за бебето, или да и купам ваучер за ДМ и слично, оти ова и е второ машко и сто посто има се и од...
[ATTACH]
Separate names with a comma.