Ама од аптеката до ресторанот за точно минути стига, има алиби со тоа што го има на камерите, и повик на 911. Доволно докази за да се извлече, и да е...
Дури и да си сам крив, нели сакаш да ги исправиш грешките што си ги направил? Најлесно е да згрешиш и да се предадеш, тешко е да живееш и да се...
[MEDIA]
Е кај мене е обратно. Сам си сум крив за се, и се прашувам дали има полошо, и замисли, секогаш има.
Тој го зел нејзиниот часовник и се јавил сам на него, или Кора му кренала на телефон иако телефонот на Линдзи бил заклучен има опција да свртиш на...
Зависи и која позиција. Во продажба на пример сигурно нема газдата или чр да дојдат да отворат дуќан и да држат смена. Баш во таква фирма морав да...
Така им одговара. Ние кога имавме обид за државна (еден ден) го држеа 15-20минути , многу бил умен ама доволно. Да сум планирала 2-3-4 месеци...
57 пулс со качување/симнување скали не може да имаш, многу е сомнително сето ова. Последно и е отклучен телефонот во 5:15ч, а тогаш тврди Патрик сам,...
Мојот инат е во таа смисла дека повќе од времето кога сум се чувствувала безнадежно било поради други луѓе и нивните постапки спрема мене.. јас...
Zdravo, studiram na Ugd, ama ne medicina ili pravo. Da sum na tvoe mesto, bi odbrala pravo bidejki ako si tolku "privrzana" so medicinata i taa...
Пфф тука па фирмиве се прават освен следење закони :rofl:
Eдини проблем е гарнитурата т.е просторот за гарнитура Тука најмногу би одговарало нешто во форма П ама со кратки страни Вака нешто [ATTACH]
Ме праша педијатарот дали сакам да ја вакцинирам и одбив највеќе поради тоа што е приватно се купува.
Хах искрено сфатив дека стварно сум трупала беапотребни ствари претходните патувања а и летниве алишта не фаќаат премногу. Зимоска бевме со кола и...
Секако, од што и да е сируп против алергија ќе и намали чешање. Можеш и Синопен да ја намачкаш
Супер. Вервам дека за сите овие одговорности, основната плата е 45.000 плус бонуси. Недели и празници ЗАКОНСКИ СЛЕДУВААТ ДА БИДАТ ПЛАТЕНИ.
A kako se soocuvate so opsesivni negativni misli? Sto vi pomaga? Samo gluposti mislam nekoi neprestano celo vreme
Мое мислење е дека не можеш вистински да познаваш некој освен ако не си 24 часа со него дома, гледаш како се однесува цело време, а не во тие одбрани...
А што мислите, зошто сум јас жив ако не од инат?
Во која недела се испитуваат Д-димери?
Separate names with a comma.