Те интересира повеќе туѓиот живот одколку сопствениот:x
Даки може Лабоквик да даде лажно позитивен? Кој друг тест да го купам за да проверам уште еднаш, кој е поточен?
Мене па убаво ми изгледа грбот од гарнитурава да е према трпезаријата, само дали ти е оваа гарнитура погодена види уште еднаш. Ти се мислиш за...
Иста им е цената и на двете фирми, на почеток кога почна со комплексот 2200/2300еу за квадрат. Сега колку е не знам според мене не би требало да има...
Преддоговор има, но ако мислиш дали инвеститорот ќе плати нешто како пенали и слично, нема ништо. Тука лежи заебаот. Совет до сите: не им верувајте...
@Фани12 не е реално да очекуваш дека број на секс по ден ќе остани ист како на почеток. Се запознавате, новото е возбудливо и од таму - почесто секс....
Ke kupam bash denes sinopen. Ne znam sto moze do olku da ja ima ispokasano...
[MEDIA]
Dali nekoj ima staveno fileri na usni kaj dr Adile Alii i kako ste zadovolni?
Сакам Сакам егзотично патување
Тему, и појас и мидер
Моментално ги гледам сите делови на The Final Destination. Почнав од првиот ден сега сум на вториот. Ги имам гледано од претходно сите делови ама не...
'ме вртат колената, ќе врне сигурно' :rain::?:
Жално за децата. Инаку го пратам од почетокот судењето и како студент на право и како мајка. И да некои работи штрчат. Последно ми беше јака...
Ахх тоа нз. Баш и јас се прашувам.
Wizzair е автобус што лета. Едино што сеуште летам со нив е дека се најевтини, инаку се друго е катастрофа. Не ги обвинувам ни вработените до душа,...
Шо те привлекува кај правото? Јас од средно стручно отидов правен и зажалив на почетокот. Треба основа. Тие шо беа гимназија одма се вклопија. Јас...
Бегај таму, да не ја урочиме уште ова и' фали. Оваа на најголемиот душман не му го посакувам. :shake: Ги читам мислењава поврзани со овој случај и им...
Пред умирање? Да бидам пред умирање за некоја будала? Абе вие не знаете што се вистински проблеми, па уште ќе била пред умирање. (facepalm)(facepalm)...
Најмалата клима е 3.5? Сакам во соба за топлење да ја променам, многу брзо ја загрева собата, и топло си е, ама е веќе стара, која би ми ја...
Separate names with a comma.