Даа единствениот проблем ми е само грбот на гарнитурата, пошто никаде не сум видела кај што сум била слободен грб без ништо зад него, но ете баш...
Нема некоја разлика :rofl: Од оваа и од онаа што тврди дека ќе и бидат одземени сите права на жената ако Линдзи победи
Аха видов да :|
Мојата имаше уртикарија на колената само. Не мора да значи дека мора на цело тело.
Некоја лудача. Па ја уапсиле. Ја има на линкот.
Која ги сликала поротниците?
Пишував за таа што ги сликала поротниците, не членката.
. Гласна е а не кажува ништо. Обвинува а нема докази. Човек што сака да разоткрие што се случило, ќе размисли и прифати критика. Човек што замислил...
Не сакам сега и јас да те бомбардирам, ама некогаш ако можеш провери и прашај. Магнезиум глицинат и тој делува убаво на нервен систем. На ова жешко,...
Па тоа е работата, бил испиен пред убиствата/самоубиството, најверојатно и го дал дури уште биле во двор, таа влегла со чизми директно во спална...
Оваа некоја забегана со мозокот..
Да се чудиш жени што можат да прават, бранат убиец на три мали деца! И сега жени заплашуваат поротници само да пропадне судењево! Тешко на децата...
Епа да, невозможно е затоа и смрди целата ситуација. За Каротидната артерија што демек ја гуглала не ја ни напишала како што треба. Кое медицинско...
Владава треба да размисли за проект „Пријави алкохоличар“. Толку многу пијаници има, што се штетни по околината. Пример, минатиот пат сретнав еден...
Зависи кога и е испиен .
Но сите психијатри тврдат дека она со таа доза на лек во себе немала да може да се помести а не да убива и да се самоубива.
За ова не видов дека има редослед и кое дете по редослед, кога било задавено, баш барав информации, не можев да најдам. Се верува дека Линдзи била...
Таа веќе имала дупла доза на лекот во крвта, била во летаргична состојба затоа така паднала, инаку природен рефлекс е да ги ставиш рацете да се...
дали ми следи торбата со бебе да ја качам горе? Јас месецов ќе патувам со авион исто намерно букирав еден 10кг куфер и два ранци ама сега за торбата...
Не знам како може толку ниско да падне тт на телото за толку кратко време надвор, обично треба мн повеќе време за од ладно или од преголема болка и...
Separate names with a comma.