Izgleda podslezen e dolu vo beshika, pijaj mnogu voda samo, ili pivo ako si nekoj meraklija, jas so voda se prepiv eden mesec i go stopiv od 5.7mm,...
[ATTACH]
да во право си, многу волумен не дава, ама јас имам и долги и густи трепки па за мене е совршена, и цена и начин на ваѓање и се...од Хајмиш curl ми е...
Откако заврши малтретирањето на Срби на Табановце и хистериите за некое си статусче на Китановиќ, Македонија пратила хеликоптер да гасне пожари на...
Се удри ли? Го боли ли многу? :rofl:
Каква е оваа мини правосмукалка? За што служи ова?:rofl:
Првата комшивка баба Вера беше од Куманово, и увек коа идеше таму да ги посети нејзините ни носеше на мене и на брат ми вакви петлиња црвени. Иначе...
19. Empire of AI - Dreams and nightmares in Sam Altman's OpenAI - Karen Hao 4/5
Интересна коинциденција е дека Рејчел во истиот период во кој Линдзи почнува да има инсоминиа и суицидни мисли учествувала во клиничко испитување на...
И мене ми е топ хрватската музика, заедно со нашата. Хрватска и Македонија ми имаат најјак културен шмек, Хрватска со попот, рокот, медитеранскиот...
Zdravo denes bev na prv pregled kaj bojadziev i se mislam sega kako odat paketite i se, bidejki na prva mi se dopadna so pristap i so se, a i...
Не знам кај нас, тука редовна цена е околу 13 евра, на Нотино моментално околу 9. @doubleinfinity, и Есенс тјубинг е супер за тие пари, само малку...
Ја донесоа конечно кај нас? јас обожавам тубинг маскари, од когс пробав други не користам ама ако е скапа ич не ја пробувам.Есенс има преубава за 259...
Одличноо:)
Ве молам за искуства за стекнување лиценца за работа како доктор по Општа медицина, од каде учевте, како се одвива испитот?
Cestitki na veridbata prvo Da vi trae ljubovta vecno Mozebi vi fali toplinata, ljubovta, komoditetot, sigurnosta, st9 ste j imale vo domot. Probajte...
Ликот на Данела Арсовска се појави на екран на Тајмс Сквер. Wooooow. У коментари читам, не сме знаеле да ја цениме овде. :rofl:Еден екран на Тајмс...
Здраво! Јас сум 4та година гимназија и сè уште не сум сигурна за што сакам да полагам матура или што сакам да ми е идна професија. Гледам дека...
Не очекувал да преживее можеби? Можеби мислел дека умрела...
А зошто би ги убил децата, ја фрлил неа од прозор и ја оставил полу жива? Експерти на фемина би сакала да ми дадете одговор. Зошто мислите дека ако...
Separate names with a comma.