И јас се многу потам, а само некои витамини пијам и тоа не редовно.
Барем на ден на добивање т.е недобивање направи го тестот. Среќно :l:
Изгледа јас најрано го правев нифтито, во 9та недела :?: Го заокружувам тука првото тромесечие, без гадење, без мачнини, без потешкотии :f: Е заспана...
Мислам дека е рано за да е циклус. Не прекинувај терапија никако, направи си тест, ако не си примала стоп-инекција ќе си покаже точно. Не се...
[ATTACH] На 1000 тестови правени, некогаш ми треба и 3 пара очи. Ко што ме учевте - осветлен да се види хаха Што гледаме? Не сум умна.
Каде ја гледаш , сакам да ја почнам од старт ако ја има некаде
Пишав пред некој ден дека јас Тетово ги најдов ми рекоја дека секогаш ги имаат. Кај болницата кемо фармација мислам беше и некаде кај плоштадот...
Вака ли изгледа мирен,среден живот? Вака ли изгледа кога сите оФци ти се на број?Кога оџакот право ти чури?
Баш ми е мило. Секогаш да бидеш :*: *** Крвосано :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Ај, фала Богу не ми каснеше :sweat: Малце уморно, ама и најадено и...
Сличен совет дадов и на друга членка, чим си решена да и ја ставиш стави и ја пред да тргне во градинка. Верувај тешко е после да ја начекаш доволно...
Ти пишав пп :l:
Тие тие што ми се познати, по еден термин во неделата имаат и све им е фатено :drunk:
[ATTACH]
Ние утре си одиме и сега треба да ги пакувам работите, искрено не знам од каде да почнам па си направив кафе и си го пијам на тараса :D нема да ми...
Не верувам дека ќе ти треба плус еден слој пошто рачунај во раце ќе ти е цел пат и ние бар си се потевме двете дур ја држев на секој од летовите до...
Тие во дворот ми се во делот каде што не фаќа цело време сонце. Таа што ја имам дома на северо-запад ми е на светларникот.
На 13 месеци, никаква реакција немаше ќерка ми
Само да прашам како сте? Како е принцезата? Растете ли? :)
Здарво Второ инвитро прво со позитивна бета но немаше срцева реакција остана со димензии за 6 недела а јас 8 недела бев по правило. Примав циклогест...
Separate names with a comma.