Не знам за во Аеродром конкретно ама знам за во Карпош дека е поскапено за нови дечиња
Koj sumlivi tableti se?
Каде можам да најдам привезок за клучеви со Лука Модрич?
Обично 2 пати. Сега ја фати неколку дена плаче вришти во сон на секој пола саат и само цице ја смирува. Заби нема, дали нешто сонува, не знам. Ќе...
абе некогаш и да слушаш лоши работи џабе ти е, на некој му треба итно работа и овде наоѓа најлесно барем за некој период
Магнезиум бисглицинат, б комплекс, б 12 и Д витамин ми се главни витамини за ПМС. Ублажуваат, помагаат, понекогаш симптомите се минимални скоро и...
Од Рим си го земав. Фала ти!
Колку често излегуваат надвор преку година? Лани преку година не знам дали 10-15 пати ги извадија надвор, еднаш се прекршија отидоа до пекара да...
Кога не му давав воопшто адаптирано се будеше и по 5-6 пати. Сега почна откако ќе заспие прво будење во 1 и малку ќе цицне одма заспива. Следно околу...
Прв пат ќе патувам со Виз, од тоа што досега читам сите оние средства за хигиена за лице лични одат во шишенца мали и во зип ќесичка? Дали ќе ми...
Негативен е, а зошто ги отварате? Линија кога има се познава макар и бледа да е. Кога ќе отворите може само да видите линија од тестот што е.
А за јадење се овие? Лижавчиња?
Фала ви на сите за препораките :hug:
Луѓето на месечината се качија ние овде што дискутираме. Нема подобро нешто од живеење заедно пред брак, затоа што тогаш вистински го запознаваш...
Кој сака нека си живее со дечко, кој сака нека си седи сам додека не´ се oмажи. Мене искрено ми е најубаво со партнер да живееш пред брак. Тогаш...
Чат-пат Боза
Прво многу ми е жал што ти се случило тоа, истото и на мене ми се случи и знам како ти е. Прва бременост ми беше и плодот заостана во развојот, и...
Не знам што да правам понеделник две недели од кога сме пуштени од козле, само прашуват кога ќе оди нашколо јас сум здрава зошто не одам, школото ни...
Сакам да прасам дали има некои кои овие месеци има запишано дете во Светот на колорес во Аеродром ,и дали навистина цената е поскапена овие 2-3...
И мене ме интересира ова..
Separate names with a comma.