Како од прилика се движат цените по населби во Скопје по квадрат?
Адвокатот поднел жалба, има 1 час рок, и сега се чека конечна одлука. Уште не пишуваше ништо конечно, ама ќе има и второ судење ако ова е неуспешно,...
Официјално поништена парницата.. MISTRIAL = (неуспешно судење) е судење кое е прекинато и прогласено за неважечко пред да се донесе крајна пресуда....
Кај оскудна менструација која ден се испитуваат хормони? 3 ден веќе имам спотинг. Викенд ме фати немам земено упат од матична, во понеделник ми се...
Не кажале ништо, шпекулации се ова. Не се знае за сигурно ништо. :sweat: Судијата прогласил mistrial!!!!!
[ATTACH] [ATTACH]
Нова омилена 8-| [MEDIA]
[ATTACH]
А ти си во врска?
Пријович овие два дена уште од теглата краставички не ми излегла |(
Со царски беше породена или природно?
Јас се пораѓав на ГАК и бев во апартман.Дека сакав да бидам сама плаќав 100 евра од ден и искрено не зажалив ми беше супер.Чисто многу,сестра цело...
Zdravo decki, dali ima nekoj zapisano na specijalna edukacija i rehabilitacija, me interesira master ama koj i da ima nekoe iskustvo ili blizok ve...
Од оваа перспектива ти делува банално, ама ако во брак се враќаш од работа и се е на тебе, од пазарење и земање на деца од градинка и правење ручек...
Правам брис, па според тоа третираме. На своја рака ништо не ставам.
Кај мене има,на стопанска банка сум
[ATTACH] Ве молам некој да ми објасни КАКО Slanting Towards the Sea е првиот роман на Лидија. Сериозно, како? Ја обожавав книгава. Ама навистина,...
Може ли некој накратко да ми каже за подготвителните часови за брицоши на феит
Да го посетите кампот до Вурвуро Арменистис. Ние у Вуруро на вечера одиме. Баш оти нема тезги и дуќани. :)
Separate names with a comma.