Прв пат слушам за вакцинава, не знам ни дали во Мкд ја има. Е сега се става еднократно и има долгорочно дејство или се повторува годишно, на одреден...
Женска итроштина, мачиња. Нема лабаво. :D
Сега гледав прес на Редингтон. На 29 ти почнува ново судење, само и сам кажа Не знам како ќе најдеме човек од Америка до Јапонија и Индија кој не е...
Ajde iskustva ve molam
Каде може да најдам вакви комплетчиња ?
Многу жени се плашат да почнат да живеат со маж затоа што мислат дека ќе му готват, перат, робуваат на мажот без прстен на рака, и тој нема да гледа...
Се е испомешано веќе, после толку време. Не верувам некако дека би нашле нешто. Веројатно ќе земат в предвид и колку пари ќе чини сето ова пак да го...
Мое мислење Мајката не е убиец Друг ги убил децата Кој ? Незнам
Го следам верувај, ама случајот има дупки, многу дупки и нејаснотии. Гледав лајв судење.
Zdravo Mi treba da idam na treto mislenje za dete 11 god.Vo vizus mi dadoa -2.0 i - 1.5 i plus cilinder na dvete oci.Bev vo promedika i sistina sea...
Јас кажав дека јас би го одбила. И го одбив првото на година, а никогаш не висеше деноноќно на града, мене лично ме нервира тоа и не го ни доев цело...
има, а за подобро дебативно. Си има жртва.
Значи тестирање преку живеење заедно не е во ред, ама тестирање преку вакви прашања во ред е.:D Ако треба при спонтана комуникација вакви математики...
Ако се договорат, тогаш најверојатно Линдзи ќе биде прогласена за невина поради привремена лудост,тоа е најдобриот исход кој Обвинителството би го...
Замислете обратно да беше. Жената да беше Патрик, да се омажеше, да имаше други деца. Ќе ја расчеречеа каква мајка е и дека требало да умре со...
има, еден куп
Инаку Линдзи секако ќе се лечи, а ако Патрик ги убил децата тој е социопат.Зс неговата состојба нема лек, тие луѓе се без емпатија и само учат да...
Dali ima nekoj sto pie ili piel elicea i mu bilo podobro?
Kako toa rezerva od Koj grad ste nikoj ne mi kaza Vo rezerva dali sum?
Да го следеше случајот ќе знаеше дека оббинителството бараше доживотна за 3 убиства од прв степен со предумисла. Одбраната пак одеше дека убиствата...
Separate names with a comma.