Ти благодарам, по убав да со купиш, ама да е со Дромски стил :D
Мнооогу убав, со здравје да си го користиш!
[ATTACH] [ATTACH]
@Венерче❤ и ова е доказ зошто за поклон изненадно не треба да се подаруваат животни без страната која прима миленикот да го сака то и да е спремна на...
Не сум лут на никој освен на себе, затоа што интуицијата никогаш не ме излажала во мојот ЖИВОТ, буквално никогаш, секогаш кога сум ја слушал 99%...
Само бисквити јаде(facepalm) ај барем пие течности
И мојава одма паника крева кога дада ќе дојде да изгушка со мене, во моментот се пика и и вика трни се. Осеќам дека ќе биде многу љубоморна на бебе...
Кога се болни поготово со температура немаат апетит. Тоа е доста чест симптом, давај му само тоа што јаде и многу течности.
Син ми (18м) последниве два дена крева температура до 38,5 два пати на ден и е кенкав и НИШТО не сака да јаде, живците ми ги откорна! Други симптоми...
Мојата шпагета на 21 месец ја мераа 12кг 89цм Обувки 22ка :D Не може повеќе да личи на татко и во се.:rofl:
Предложете ми нешто за зајакнување на имунитетот(од лично искуство) бидејки ова моево веќе не е подносливо,секоја втора недела или имам стомачен...
Здраво. Ми треба голема помош од вас. Синчето доби куче за роденден Бишонче ама мн ми моча и кака по дома проблемот е што за мочање знае да моча на...
И јас правам натална карта, да се испромовирам тука btw 26 год од Скопје, доста сум духовна личност, имам многу книги за астрологија и имам прочитано...
Дали некоја има испробан рецепт за мармалад од сливи што се прави дома на шпорет?
Едвај чекам да се вратам старата јас, пукнав, психата ќе ми се раздрма вака :wasntme: Јас сум човек 24/7 кој ужива да прави нешто, ова за мене е...
Од немоќ да заспијам листам по интернет, добро како полни сали оваа Пријовиќ не ми е јасно (facepalm) Видео ми излегува каде пее таа и Џејла на...
За дечко никогаш немам давано шанса, ако сум се сомневала посебно дека ме изневерува му кажувам чао и толку. Ниту сум испитувала ниту сум се...
Катастрофа Само да знам кога ќе се смират овие хормони, полудев веќе :devil: Фацата по цел ден ми е вака :envy: Спијам и на рати, аманнн, а јас сум...
Е на ова мислев кога пишав дека нема утврдено и изложено ценовник. Јас не платив 3500… Кај Биљана правев скрининг, може кај Ложанковски да е поскапо,...
Separate names with a comma.