Мислам дека не е само од Србите доделено тоа топол/гостопримлив народ, сум го слушала од доста националности. Генерално Македонскиот народ има...
Провери крвен притисок и испитај ддимери
Што најчесто сте купувале за подарок за кум? Освен класичното саат, накит, пијалок ..
Ах еве тема за мене, јас сум ептен замината со организацијата во домот и не сакам ништо да ми штрчи. Е сега со 10 месечно бебе кое сака да игра, во...
Штом нема разлика значи и не прави баш нешто корисно ако бебето нема експлицитна потреба од тоа. А секогаш е така за прво кога немаш искуство, па...
[MEDIA] :u:
Види со @kucinovskiwoodshop на инстаграм. Тој прави маси од дрво со епокси смола, не е баш она што бараш, ама прашај го дали може да изработи вакво...
*Спие во недела до 12
Тоа ,,топол народ", брачо Срби ни го залепија како етикета, пошто нашиве искомплексирани небитни ликови, кога ќе дојде некој нивен, секое факинг...
6ти скок+ горни заби+вироза Кој сака нека честита :sweat:
Ист проблем имам и јас, втората недела веќе испаднала бојата. Пробав и поскапи и поевтини бои со сите е исто. Ставам од тие спрејчињата на лореал...
Не знам искрено на кој принцип функционираат, нека каже некој што има користено. Син ми мислам дека не е спремен, уште не му смета полна пелена и...
9 Д: гриз, јаболко, круша, кокосово м. Р: компир, телешко месо, праз, тиквичка, малку путер. У: 2 смоки. В: палента со јогурт.
Па јас не мислам така. Нашиот народ е најгостопримлив од сите народи на Балканот. Ти кажувам од искуство. Е сега, има исклучоци каде што некој сака...
Ние го зедовме ова од енци менци, кратко го користиме, но удобно вака ми изгледа и лесно е за исталирање
Малиот почна во градинка на 11 месеци. Одеше во јасли 1 (во нашата градинка до 18м се јасли 1, поголемите јасли 2). Цело време беа на под и в раце...
Нема, сите ги испробав и со сите исто беше. На крај ја пуштив мојата да си расте сива. Ако не си спремна за тоа, бланш евентуално да правиш прамени...
Нема не, не ги пуштија... Ќе чекаме од понеделник :smirk:
Да, јас сега видов дека не е тестирано, вака истражив дека иако не е тестирано не значи дека не е добро. За mica pro има стварно добри оценки и доста...
Од која фарба сте задоволни што не се испира брзо од сите што имам пробано седите влакна се познаваат после 3-4 миења?
Separate names with a comma.