:o За Ирена Спировска ме изненади, зошто мене баш ми е безвременска.. Боки 13 кој не можам да го смислам, единствена личност која не ја поднесувам.
Фризерско Студио КА, Кате, за боб и такви специфични фризури жената е врв.
Скептичен бев кога почна сезоната ама they proved me wrong со секоја наредна епизода, а финалето - masterpiece.
Праќам на ChatGpt знае да препознае слика и количина спрема чинијата. Знае да праша плус кои состојки се користени, ама 99% дава реална проценка и ја...
[ATTACH]
Ме потсетува на младите денови, кога ја слушав многу. Беше преубава и нежна, одамна нешто не ми излегло за неа, последните години не ја даваат баш во...
Сестра ми, се изнасмеа ко ни кажуваше хахаххаха. Вика нетуку плачи, за смеење е Точно, било, прошло је Ама в мозко ми остана она дека не сака тој...
Нели го знаеш она во едното уво да ти влезе, а од другото да ти излезе? :D Ако ти се плаче, плачи од смеа. Можеш или да пресечеш контакт или да го...
Зошто кога на еден му објаснив дека сеуште имам трауми од лани, и добивам панични и дека не слушна и виде на камера дека плачам. Ми рече, работи на...
I will find you, ми остави голем впечаток, одамна немам гледано нешто што ми привлекло толку внимние.
Од каде белите панталони?
25 години од легендарниот настап на MTV VMAs, веројатно и најдобриот во историјата на овие награди. [MEDIA]
Master posle oddelenska nastava dodiplomski, mora da e nesto srodno ili?
Да бе, и јас се шокирав кога слушнав, стварно редовно си одев кај него. Ама деновиве планирам да одам натаму, па баш ќе прашам каде отишол да работи...
Неееее, јас бев пациент од 2013г. Дали знаете кај ќе работи докторот ?
Zdravo devojki, Dali imal nekoj iskustvo za vodenje bremenost i poragaj kaj ovie doktori vo Sistina,dr.Jordanco Ivanov i dr.Mladen Risteski?
Јас бев со Роам МК во Исланд и ги препорачувам како агенција за било која дестинација 100%. Дечките се млади ама сериозни во тоа што го работат и им...
[ATTACH] Решив да му дадам шанса само поради актерската екипа. Очекував нешто подобро од просечен, предвидлив трилер, но филмов е токму тоа. Штета.
Пред некој ден пак вртев во Ендомак за термин, ама ми кажаа дека си заминал и веќе не работи таму
Separate names with a comma.