Уште е рскавец носето, не е скршеница. Плус скршеница боли до лудило, ќе знаеш ако е. Најверојатно капилари испукале, и од ударот е потечено. Ќе...
[ATTACH]
Ќерка ми денеска падна од фотелја стоејќи простум на неа и падна на нос (претпоставуваме дека го удри во фиока). Кога ја кренав веднаш почна да и...
Зошто?
Ужасно, разочарано, монотоно.
Кај нас ова со доењево баш и не се покажа точно. Во болница завршивме дури. После почнав со витамини па малку глава кренавме, да потенцирам не одевме...
Систина денес имаат објавено промотивна кампања за породување, дали имате нешто повеќе инфо и дали е поисплатливо од регуларните пакети?...
[ATTACH] :inlove:
Еве ако може една препорака и јас би побарала од Вас за доктор кој барем не го мрзи да збори и да објасни што е следно и совет да даде - да се...
Имам колешка на работа, која е постара од мене, жената е оптеретена со мене, секој чекор ми го следи, цело време ме демнее со погледи, а ставам некој...
Моментално сум кај неа и водам бременост, втора ми е но со голема разлика помеѓу двете...и искрено воопшто не сум задоволна од неа. Заборава да ми...
Ми закажа тогаш докторката ама си викам да не е прерано, затоа
Доста нервозно. :@:emo: Барав една испратница некни шо а "наместив" баш, ама ја немааа, испарила или се подместила. :?: Џабе сè превртив наопаку....
Со 2000 минимум се гледа на ехо. Рано е.
Здраво женски, според последна менструација треба да бидам 5+5 г.н. направени 3 позитивни теста минатата недела. Денес на ехо ништо не можеше да се...
Zdravo, prodavam elektricna pumpa za izmolzuvanje Philip avent, mnogu malce koristena. Cena 3500 den...
[MEDIA]
Ја од Алмак земав Магниум модел Презадоволна
Ја,родив 16дена над тернин со индукција у вена Не се плаши се ке биде добро Скали,пешачење ,топка купка Ако не и провокацијата е ок
Separate names with a comma.