Се појавија првите 5 секунди и тоа правев после работа во 15ч.
Може ли да ми кажете како дојдовте во контакт со д-р Томислав, каде точно работи и како можам да закажам термин за консултација?
Src so srekja na kakov protokol bese
Некој гел за туширање и млеко за тело од кои мирисаш на свежо и чисто? Мирисот да им се задржува барем некое време.
Прво 600гр воопшто не е малку. Тоа е граница, од 600 нагоре качуваат. Второ те молам оди на второ мислење.
Катрис има две нијанси што се баш светли и после наеднаш прескок на доста потемни, нема баш измеѓу. Со крема под неа одговара за сува и нормална...
Јас купив пред 2 месеци од ДМ. Веројатно не можеш да ги најдеш, затоа прашај некој од вработените. Беа ставени на многу рандом место. И тука има,...
Исто прави, не знам што и е.
[ATTACH]
Да, да, си има огласи, нема врски, си има процедура, ама трае подолго.
Baraj da ti vratat pari i naoravi si na dr mesto. Nishto novo so Ginekaliks..
@srce-9 знаев дека ќе не израдуваш :l::l::l::l: Честитки од срце!!!!!!! Е ова се жар црвени линии...
Јас сум многу бела, има ли светли нијанси 1 или 2? И дали одговараат за сува кожа?
Nikoj podobro ne moze da ne razbere od nie sto sme tuka, sto go sme go pominale sevo ova. Se sto prasuvas ti momentalno, mi go navrakjas filmot kako...
Се исфарба ли? :wasntme:
Иако има семејства каде таткото воопшто не си ги перцепира децата, не значи дека твојата опсервација е целосно точна. Мајките во 99% од случаите...
Чекај, беше на интервју, примаат луѓе ? Јас цело време мислам дека огласите се само ради реда и дека се се веќе наместени однапред.
Пишав еднаш татко ми кога ми кажа дека што и да ни било одма антибиотик ни давале, па дури во моментов ми текна зошто цело време стомак ме мачи. :D...
Да ја раскажам мојата приказна со одбивање. 15 месеци, цицаше пред денско заспивање, вечерно заспивање и во текот на ноќта ко ќе станеше. Најпрво...
Купи нова од книжара и оди да ти ја заверат во социјално, на мене ми бараа.. Повеќето не ја бараа ама 2 места мислам ја побараа И јас тоа сакав да...
Separate names with a comma.