Има нешто ново на тему, со кликање н линкот отвара едно, јас фб избрсв, потоа пишеш и потврдуваш емаил адресата стигнува код и ти дава прво 100,...
42 380
За тоа дојдов да пишам. [ATTACH] [ATTACH] Не, не и НЕ. (facepalm)
Здраво, дали случајно до крајот на годинава се оддржува некаков саем за вработување во Словенија во Скопје? Заинтереирани сме со дечко ми да се...
И моето прво беше така ама се 3г разлика, па едното на цицка беше другото со деугата рака го ранев абее ужаас ама сега се најдобри другарки и љубовта...
Моето ноемвриско бебе е лепенка за мене, значи јас си викам стално дека не ни ја исекоа папочната на раѓање:rofl: значи мама, мама и само мама. Ги...
@Gosh И од мажот да им е куќата... 30 години ја одржувале, доградувале, реновирале... И не е тоа тема, чија е куќата, туку ОДНОСОТ свеки-снајка....
Тие што не живеат со свекрвата во секоја смисла на зборот, како се справувате кога ете сакаат да дојдат во куќа која е и на синот толку колку што е...
За жал е така кај нас. Без врски нема шанси да влезеш. Не само за градинка, за се е така
Што е со рекламиве од сегде скокаат? Стварно не мораше, нервира.
На темава напишав свое лично мислење, на кое секој има право. Немав намера некого да навредам, а ако некој се пронајде, се извинувам.
Стварно било многу тешко да се дојде до место во градинка . Нема каде не се обратив . Искинав нерви но се среди конечно.
За да купиш стан прво ти треба почетен влог, ако немаш почетен влог ќе треба да земеш потрошувачки + станбен кредит што многу млади луѓе го прават...
Имав спонтан почеток на април во 6та недела. Миссед односно срценцето престана и не се развиваше плодот. Испитав кариотип, тромбофилија, пап,...
Како ги даде?
Мајки можеби прашањето не е за тука но ако некој има слично искуство.. Тие што имате едно дете ама буквално лепенка за вас.. значи не ги сака многу...
Во прв степен траеше година ипол. Дали може предметот да застари?
Ааааа, ок, штета ств.
Купив ваков пред 2 -3 недели од штандот во Сити Мол Зошто се повлечени од продажба?
Повлечени се од продажба.
Separate names with a comma.