Ко ради, не боји се глади.
[MEDIA]
кај да излезам сеа ко будала сам ја нигде не излагам
Можи слика да ми пуштиш.
Sakam veruj sakam
Дебел е и пробува да ја вара жена му
Daj Boze u son da umram me mozem vise da izdr,imm najglupo sustestvo sto postoi ne znam kako sum preziveal do sea
Колкава е платата во Спар и Жито? За колку време ви се јавиле одкако сте аплицирале? Од Кам немам повик веќе недела дена.
Ми треба совет во врска со темава замолувам доколку има некоја сериозна што има малку време да одвои нека ми пише лп.
Каде во Скопје може да се најде костум за машко за свадба поточно за бебе
Верувај не сакаш, излези, разбистри мисли и прекрати си тие црни мисли. Се е решливо во животот. Само смирено, се се решава.
Испитав по 2 недели беа намалени. Со доењето цел организам ми се поремети плус накачив 15 кг.
Здраво, вчера порачував од тука, 60 денари е парче. https://www.instagram.com/littlecandle.mk?stkn=Zml3YTRramVmeGp1
Ништо не им е остај ги во тие саксуи Ја у земја имам насадено огромни топки се
Sakam da me ubie nekoj da me udri kola da dobijam rak bilo sto samo da me nema od ovoj svet ne sakam ovde veke da ziveam
Прво мора да има добра позиција за спиење пример на страна со перница меѓу колена а душекот се прилагодува спрема телото не е ни мек ни цврст средна...
Да од нанам користиме и зимска и есенска има две дебелини 3 години сме
Мислиш у тие саксии што ги купив? Мислам дека земјата не и е баш убава, а и саксиите се тенки и лити, што знам..
Дали помага, како си со спиењето? Душек за брат да земам а перници ќе треба за цела фамилија сите се со вратна спондилоза (facepalm) Користи наддушек...
А зошто да ги пресадиш? Нека изцветат у старите и на пролет ке исечиш сувите и пак у истите нема потреба од прњсадување На пролет ке си ги размножиш
Separate names with a comma.