[MEDIA]
Мене 7ми ми е реприза од 4ти скок, дури и полош. Х о р о р
Си имаат тие свои закони и закономерности мора да се игра по нив.
А што е со 7 ми скок луѓееее. Ова е неподносливо. Вака не се сеќавам да било со другиве…
Во Април бевме на роденден во пчеличка, и некако лулашките беа цели искршени, немаше многу реквизити, на децата после 1 саат досадно им стана.. А...
Здраво на сите! Јас сум нова овде :) Моментално сум на одмор и не сум во Македонија, ми доцни менструација веќе шести ден а до сега ниту еднаш не сум...
Да пишам и овде дека сум загрижена... денес 5 ден, помалку е раздразнета од денес, не плачи толку но ме загрижува дека не сака да цица , се...
Почека, и ја вака бев, после само ти доаѓа и си фаќаш ред. Сабајле ќе дадеш накај 10, секако по некоја лажичка даваш прво. После како ќе јаде оброк...
Немаат ни тие, изгледа нема никаде
Алооо Бардовциии, готова сум. Што скок е ова бе алоооо, џрцките ми ги извади… значи ослабев 5кг од сабајле… се дерее, плаче, кенка, нит да седи, нит...
Ама јас бидејќи со вкусови ќе почнам нели не менувам распоред за млеко.Ние сме комбинирано прво цица па АД ама небитно.Во 7ипол наутро млеко пие,па...
Човекот не е Мајоски, мислам на Ѓ беше презимето кога кажаа иницијали, но Мајоски секако не е. Кажаа лежел затвор, не кажаа за какви дела. Кој...
Се продава кенгур за бебе бренд Jungle, во одлична состојба како нов Одговара од 0-48 месеци или 3,5-15 кг. Можност за носење во 4 позиции. повеќе...
Да на youtube, пиши Lauren Fitter, скоро сите и се дијастаз френдли.
Dajte iskustva sto imate vie za pomos .. za majkami se raboti sakam da I pomognam nemozam kako so vrzani race sum.. otstraneta I e dojkata prosireno...
THX you! Ми значе најмногу!
Zlato ili pari , za tricikl epten ako si odberat sami moze sakaat poeftin moze na rasklopuvanje . Znaci mene najubav podarok mi se pari , koga ke mu...
Ќе и речеш. Луѓе сме и за арно и за лошо. Ако се расплаче ќе ја гушнеш и понудиш на страна ако сакате да отидете и дали сака вода на пример да се...
Немораш да ти е точно во толку. Сама ќе си одредиш кога ќе ти биде според распоредот на твоето бебче... Јас имав период прво цицаше сабајле и по 2ч...
Separate names with a comma.