Tesko za odluka no naj bitno e da go resavas problemot bez da vile emocija vo tebe , ili razvot ili da si go zemas seta cituacija na tvoja raka
Јас ги користам Jessa зелените од Dm. Единствена маана е што нема подолги, ама почесто мењавање и решен проблем. Без парфеми се и био памук, мене ми...
Славевме минатата година 3ти роденден. Убаво, чисто, културен персонал. Играчки соодветни за возраст до 5години би рекла. Тогаш беа целосно нови,...
Имаше ли подобрување ј за колку време помина? и ние ја имаме истата терапија ама страв ми е изгледа страшно
Во скут седи доста убаво, на хранилка уште е шашава, ама секако не планирам пред 6, плус и на одмор сме за 10 дена. Инаку тоа ми беше уствари...
Прегратка.
може да бидеш пријавен и да работиш друго, но ако си во доо, дооел, ад тогаш не можеш да ја зимаш платата од спец. Ако случајно си најдеш некаде да...
Ова компс тест ти е правен или грешам?
Девојки купив карта од купикарта за на концерт но ми нема стасано сеуште на меил. Ми стои на профилот број на нарачка , дали има врска дека е покасно
сладолед :sweat:
А дали доколку не се внесе тоа поле профилот 100 % ќе биде пополнет или нема да биде? Зошто и тоа го бара!
Еве еден предлог затоа што претходно гледам си имала бременост успешна :inlove: Не си испитувала тогаш тоа, еве и јас прва бременост 31 крај, сега...
Девојки купив карта од купикарта за на концерт но ми нема стасано сеуште на меил. Ми стои на профилот број на нарачка , дали има врска дека е покасно?
[ATTACH] [ATTACH]
Ова е за на Ковиу плажата, за другите не знам.
Чекам утре да се вратам во Скопје и конечно да гушнам некој кој многу ми фали
Секоја чест. Иско немам никаква врска со темава, сакав да посакам среќа на сите што поминуваат низ ова и што побргу да си го добиат посакуваното...
Уред
i jas istoto bev i kazav na doktorkata nistoo ne rece , se okej pominavme fala Bogu.
Со што чистите антрацит мат кујна? :tmi:
Separate names with a comma.