Секој Четврток од 18:00 има тури на Водно, пешачење од клиника до Водно. И тука најголем дел се таа возраст. Има и повозрасни ама добар дел се од...
Со маслиново и чешле веќе 3 недели пробувам и не помогна до сега..
А кај излегуваш ти?
Перфекција? Јас го премотував.
Ботови ли сте, луѓе ли сте, аман, и трудна жена да стравува други да не ја осудат дали дебела била, ебате општеството ебате.
Цел панел сте вие што на луѓето кои очајно бараат работа, им нудите линк за да заработите бедни поенчиња кои, ако се деси, до декември ќе бидат...
Се согласувам со тебе и оваа одлука само им оди во прилог на приватните клиники кои ќе продолжат ноншалантно да си ги водат ивф процесите и да ги...
Мене педијатарот ми рече најевтина опција со маслиново масло и чешелче да поминувам. Јас и ставав фризидерм неколку пати и се исчисти само многу...
Одговорот се за во друга држава ама претпоставувам нема некоја голема разлика и ако не се лажам важи и за во Македонија.
Јас го користам веќе 10тина дена секој ден и нема ефект.
Е да ист гејт и сити мол :D
Не е дека нема. Најчесто во кафичите во моловите, на Водно и Матка.
Пошто има голем избор.. :rofl:
Девојки здраво Чекам девојче за во октомври ќе се пораѓам, па ми треба помош што облека ми треба за почеток и пд каде да најдам шпикозни памучни да...
Исто ко шо ти го тресна дека го осудувале на пропаст чим го родат. Која пак ти си да ги осудуваш вака? Ама несигурности, у право си, до тоа ќе да е.
Ако мислиш дека е добра земјава за растење деца, раѓај кој ти брани не мора несигурностите на површина веднаш да ни ги покажеш. Ти ќе ми кажеш у која...
Каде во Скопје можам да најдам најлони за да покријам мебел ради фарбање?
Здраво девојки. Јас после неколку години пак да пишам. Доколку некој се сеќава бев мажена па се разделивме Август 2022ра. Имам пишувано во темиве за...
Beer Garden и Intermezzo.
Separate names with a comma.