Леле цело време се трудам да не се нервирам за машкиот слаб механизам за мултитаскинг (понекогаш само таскинг) ама некогаш претешко иде, особено ако...
Јас не знам колку сум здебелена не сум се мерела ама бебево се е недела, две уназад... 37 недела бебето 2400гр.... Мереше се протоци вика се е супер...
.
Кај мене нема уште аплицирав почеток на Октомври.
Не знам дали ќе има изненадени од ова. Не.
Ваљда од Делимано
9+ Д: овес со јаболко и слива У: бисквитка хипп Р: телешко со грашок, тиквичка, домат, кромид и путерче У: банана В: палента со грчки јогурт
[ATTACH]
Да сподели некој искуство од Лидл поврзано со животот после регрутирање, пат,обуки и сл?
Тоа со шишето дека ако дадеме ќе се одбијат од цице ваљда е повеќе за мали бебиња според други мајки што сум слушала. Ние сме на доење еве 7м и без...
Тему
Не е доживотно Ама 5 години ке имаш лоша историја
А уствари ситнат 30че... :worried:
Тоа е измама за да земат брз кредит на твое име.
Колкаво е бебето сега? Баги нашата ја убивме од користење. Ама ја убивме. Има се спушта за лежење и лесна е. Се склопува. Јоие некоја беше, која...
1. Алкохол 70% 2.Дехидратор 3.База 4.Хард гел(ако сакаш поцврсти) 5.Топ коат Се отстранува мртвата кожа кај кутикулите, се сечат вишокот...
Па бебиња сте секако :D, не е до вас до нас е :doh:. Јас никако да се свестам дека има полнолетни родени по 2000та :doh:
Здраво, колку чини приватен основен преглед кај педијатар ? И воедно за крвна слика ме интересира, треба да му провериме железо и хемоглобин на бебуш...
Искрено не. :)
Подобро е да земе оти извршителите лупаат камати секојдневно овие ке му ги затворат па 4 години послем се бриши лошата историја и ке може да си земе...
Separate names with a comma.