А добро, плачете некогаш?
Јас сум на 10, мртво е, анестезија. На 5 беше поживо ама на 10 неподносливо е. Ебати животот со вакви компромиси.
Земи си од икеа малм линијата е медијапан а lask е иверица И двете ги имам 8 год ок се
Јас за прв пат мислам дека некој е трол.
Треба да ти биде лекција за самата себе. Ти ги прочитав претходните мислења, не знам како сте дефинирале дека сте во врска. Почит никаква не...
Извини, јас бев виновна. Никогаш повеќе нема да ги направам истите грешки.
Види, од тоа што го имаше наведено, една позитивна работа не видов. Не те барал никогаш? Ај да е "отсутен" ден два, ама ич? И другите наведени,...
Јас дека лежев цела бременост и се преселивме кај моите и навикнат беше на нив,а и мм го чуваше тој период повеќе дека не ми беше дозволено да го...
леле што убавоо, моето спие 8-9ч максимум навечер. Така да се е различно:rofl:
Јас уствари сфатив дека униформата не е секси. Секси е професијата ваљда. Полицаецот не е привлечен пошто носи кошула со значка, ниту пожарникарот...
Не му значиш. Не те сака. Не ти треба таков. Остај. Не е битно што мислат другите. Гледај да си направиш да ти биде подобро.
Бебево втор месец 500гр, трет месец 350 грама. Значи стварно малку напредува, психички мн ми влијае ова. Има некоја мајка со слична ситуација или да...
Ne sme tuka da kazuvame dal nekoi ima poim Ili nema poim jas samo pobarav mislenje a ne navredi I predrasudi mozebi ja sum se se razbolela psihicki...
Луѓе циции, чекаат само на гага нешто и/или ситничарат до денар (а не е дека толку немаат пари). "Ќе ти должам 20 денари ама ти ми должиш 25 од...
Sepak vi blagodaram za sovetite no nema potreba nekoi da me navreduvaat deka nemam poim od zivotot ne e ubavo taka bidejki sum pod dlaboka psiholoska...
Искрено, мислам дека претерувате. Девојкава дали има самодоверба, какво мислење има за себе, не е битно. Не заслужува ваков третман само затоа што...
Другарка пред некој ден правеше свадба и кај Дл арт со Станче пакет 24.000 ден платила, а јас кога правев во 2024 кај Милена се правев ми наплати...
Секаде можеш да запознаеш нов лик. На излегување, на планина, на вежбање, дури и на форум. Важно е да имате заеднички интереси и да нема его до...
Рекламата продава.
Колку му е тежината при испис? Колку реално качило за тие 6 недели? Ние сме со слична родилна тежина, поголемите бебиња поспоро качуваат тежина. Јас...
Separate names with a comma.