Многу нормално дека децата се приоритет. Ама дека треба да се живее за децата? Тешко. Затоа што еден ден ќе си тераат свој живот и ти ќе немаш за...
Мајки што престанавте со доење, давате ли друго млеко сега? Чисто ме интересира мислење
И ја не би да бидам цел живот домаќинка. Несомнено е дека убаво е секоја жена да има професија и да заработува. Но, исто така не би сакала да сум во...
Добри машки чевли, мокасини во центар. Знам за пеко, ништо друго не ми текнува а немам време за барање
Да не си се заебала Алмак препорака и од мене блу
Јас второ машко и не ми растат како претходно. Со првото не памтам ама мислам бев повлакнеста. Мене па ми викаат дека машко нели и неговите хормони...
Јас правев пред година и пол кај др Ана и чинеше 66 000 денари.
Нека почиваат во мир таткото и Росица;(се надевам дека сега се гушнати заедно во Божјото Царство небесно:hug::hug::( Колку убаво девојче, младо,...
i jas bi sakal da znam iskustvo i kontakt za ova
Колку си најмајка од нула до јас се пораѓав природно, каков царски, ќе истрпиш. . Трпи ти трпано цел живот, не туку сеј злоба по луѓе ..
Samo sto doznav moja prijatelka na 44 god , so teska fizicka rabota i nikad ne provereno nisto i ne vnimavano na vitamini , na ginekolog ne bila so...
Документите од суд имаат важност 3 месеци. На документот треба да пишува за што може да се употреби. Лекарското уверение важи една година.
Да го тргнале некоја грешка беше ,ти се јавиа ли тебе за полагање?
Јас сега проверив ама нема ништо, тргнато е ?
Честитки. И јас планирам кај др. Ирена. Како си задоволна?
:rofl::rofl::rofl::rofl: Јас во вакви ситуации сум бетер од децава, би станала би го земала туѓото дете и би му купила па нека размисли родителот
Не немам никаков проблем.
Му ја знаеш ситуацијата? Во болница лежи од што го боли, за дешавката? Господ нека ви помогне, за друго касно е.. Аа да и Ана, знаете дека живее од...
@simpleewa Кога бев бремена со второто бев активна тука на форумов и имаше една членка исто бремена со нухална над 4. Направи пренатален испадна ок,...
https://www.change.org/p/%D0%B8-%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B...
Separate names with a comma.