Дааа ако е активно бебе оди на гакички . Мојата се тепа со мене за пресоблекување … хаос е, нема шанса да ја залепам со обични памперс, станува се...
Денес ти е роденден, прв роденден на кој неможам да те гушнам... нека ми ти е најсреќен мило мое, посакувам само ти да си добро, а јас... јас се...
Е супер, види ја и конструкцијата на пример кај мене анексот е метална и мене тоа ми беше ептен убаво, знам дека некои мајки викаат дека им се тешки...
Има и cybex настрешница, само може е пократка.
Каде низ Ск можам да најдам дневник со код за заклучување??? Видел некој во Џамбо? Има на Тему ама не ми се чека
Здравоо, цела бременост ја водам во Систина, имам уплатено и за пораѓај, е сега не сум решена кај кој доктор да биде тоа :) Ме води Елизабета...
Од зегин беби раствор солен, не ми текнува на името и носко обавезно земи со правосмукалка, тоа е спасот
Јас само физиолошки раствор неколку капки и со аспиратор сум чистела... Капки не...
Почни да гледаш нов стан :rofl: ако си под кирија што се секираш барај ново
Стружанка имаат за трудницу со ластиче што се померѕва со копче јас имав три пара тегет црни и кафени и ги носев цела зима се породив во јуни исто...
Сите нови станови се од ист материјал правени, ред бисквити, ред мармалад. Се се слуша. Јас знам комшијата колку пати иде во веце и што прави, која...
На подлога повеќе сака има повеќе слободна и простор. Се заигрува со едно играче па и давам друго. Иначе ако веќе седи само бебето закачи му штипки...
Социјални мрежи офф. Фејсбук си го динсталирав, само месинџер ми е оставен. И сеа уште за Инстаграм да има апликација за само чат, ќе биди убо....
15+ Д: абц јуниор две срединки + патлиџан У: банана Р: гравче со телешко мевце и лепче У: холе шмукалче + холе бисквити В: палачинки од овес и...
Не знам дали најдовте кревет, ја три месеци не можам да и одберам кревет на ќерка ми … и мојата премногу се врти моментално спие во нејзино креветче...
Како зошто? И цицање до одредена возраст е во ред, а потоа не е, нели? Или никогаш не било ни тоа, туку глумиме чудило по интернетов(facepalm)
Со таков ја шетам 99% од времето, и мене ми е полесно со градник, ако треба брзински да ја кренам и слично :) Имам неколку step in се баш :) Фала :l:
За разлика од повеќето жени, на мене сопругот воопшто не ми помага. До сега,веќе влегувам во 7 ми месец, сама се справувам со бременоста. Сама си ги...
Верувај и од мене :D Тенкју вери мач :inlove:
Другарка ми има нуна, мн се убави, мене ми се допаѓаат и на лик и практичност, дополнително транпортерот има настрешница, кај cybexot не гледам. Мене...
Separate names with a comma.