Мене песната од Бугарија ми е фаворит :lol:
Евровизија годинава има доста квалитетни песни и настапи. Пополека се враќа во нормала од циркусот во последниве неколку години. Чешка има одличен...
Немам што да правам, па ќе гледам годинава. Некој вирус ме има фатено, секако дома седам. Полуфинале не гледав ниту песниве ги слушав претходно,...
Нашава ама дрнда. Зачепи, мори. |(
Абе балканска работа |( е сега по некоја случајност ако постигне некој поголем успех па ќе им биде гордост (facepalm) Вртелешки!
Не разбирам зошто секоја Евровизија, 50% шанси за победа има Шведска, 50% сите други држави лол.
[ATTACH]
Ништо чудно Романија да изненади
Голем дел од најчесто застапените состојки во козметиката се ендокрини дисруптори, односно можат да предизвикаат хормонални нарушувања. Локални...
Ланскава победничка песна уште gives me chills. :smirk: Вечерва мислам дека Финска ќе победи.
[SPOILER]
Уште уште уште напиши :lol:
Тука сме. :D
Друштво тука ли сме?? :coffee:
Ако се смета тоа што бев пред месец дена - истите продавници како кај нас, нешто плус има што нема во Мк, ама генерално истото е, само далеку...
Фала за прецизирањето. :) Мојата главна поента беше/била (сега читам повторно) и останува дека несоодветно и непотребно користиме „американски“ модел...
Мене во систина ми рекоа после месец дена од вадењето конци на контрола кај гинекологот
Никаде не грешиш. И јас што не имав пробано и купено, за да лежи на стомак и несакаше. Тек негде кај 10 месеци во спиење почна да си се врти на...
А какви проблеми имавте ? И како сте задоволни од Плодност?
Separate names with a comma.