Првиот амандман, покрај другите права, ја заштитува слободата на говор од власта (поточно од Конгресот). Немаш заштита од општествените или...
Да бе, така има изјава..да помогне, дека го владеела бугарскиот..Мислам дека, она и престојуваше во Бугарија..дали за раб или факс..нз
38+6
Јас сеа пак ќе улетам. Ако не даваш млечно, каква е каката?
Ќе го казнат, да, но тоа што му било во глава никој не може да го смени, ќе лежел, но сепак ќе продолжил со истото. Ја манипулирал, лажел, се...
Понекогаш, не со сите луѓе, мразам почетоци на комуникација со луѓе што не ги познавам, тоа ми е смрт! И мразам на телефон да се јавувам и...
3 јајца 1 филџан јогурт (1% масленост) Околу 200 грама блендирани овесни снегулки 1 рендано јаболко 50 грама суво грозје 50 грама брусница 1 мала...
Јас да си кажам дека сум супер задоволна од ГАК за се освен за храната :rofl:
Мене ми се појави такво чешање по цело тело во 33 недела. Неиздржливо беше Само миење со млака или поладна вода и мачкав Еуцерин крема, за неколку...
Што ти значи тоа му давала лажни сигнали? Цела анализа направи кај биле кога биле кога раскинале само да го оправдаш?!? Невозможни сте значи.
Дали чувствувате притисок од социјални комуникации, неможност да се отворите и зборувате, згрченост,потење на раце, тело, избегнувате средби со луѓе,...
Муабетов тоа е тоа. Сите зборат за убијците и насилниците како да се апстрактни идеи паднати од Јупитер, не наши другари, познаници, роднини и...
Револтот кај сите нас од овој настан,е тоа што е дојдена ситуација на неказнивост,односно не постои начин како да се казни виновникот.Тоа што си...
Nekoja mamicka koja e momentalno 34/35nedeli shto kje se poroduva vo Cair so carski rez?
Држава рај за сељаци, криминалци, шабани, наркомани, коцкари, психопати и останати болесници не е држава.Во тие институции 90% се забегани ко...
Дали е нормално да осеќам мали боцкања во матка/јајници не знам баш каде, 5ипол месеци после пораѓај? Не е нешто болно туку малце непријатно и...
Здрав колач е ова? Многу вкусно изгледа. Може рецепт?
Еее мажи, мажишта, секогаш ќе се најде некој да удри жена ама неможеш ниеден да најдеш шо ќе натепа таков психо ко овој урбаниов. Тешете си се после...
Од Германија ти е, оваа марка најмногу таму ја има. Колку ја зеде и кога ќе го пробаш пиши искуство.
[ATTACH]
Separate names with a comma.