Па ако си во брак решение е или да пробаш да си го решиш проблемот доколку и другата страна сака да го решите, или да се разведеш, или трета опција...
Мислев у смисла дека немаше да бегам.
Па најверојатно немаше да се разведеш, како и многу други со разноразни проблеми (а сепак да не е од типот изневерување)? Нели бракот е за добро и...
Ne chekaj. Chim ti pravi nelagodnost i bolki reshi si go problemot i raat kje bidesh . Samo dva meseci posle operacija nema da smeesh teshko da...
Можеби е сепак пад на либидо или монотонија,секако ако продолжи вака инсистирај на отворен разговор кажи му искрено дека те измачува психички ваквото...
Zdravo, imam naracka napraveno na 20.11, veke skoro mesec dena cekam, od M Net kargo.. nekoe iskustvo so niv slicno imate? Nemav poracuvano 2,3...
Тогаш мн веројатно се работи за монотонија, цел ден сте заедно и кога ќе дојдете дома немате што да си кажете, веројатно на работа те гледа тебе,...
Zdravo, kako mozam da dojdam do Natalija, kontakt nekakov ako moze . Fala
Се јавуваш дента да честиташ и ако слават ќе те поканат, ако не секако си честитал, ќе си направиш муабет и тоа е. Маж ми има именден и со годините...
Мислев да не е тоа. Останав кај моите некое време, ама не верувам дека ќе се смени нешто. И претходно сум се одалечувала и пак по старо било. Ама не...
Ne mora da znaci deka ima druga, ednostavno mu stanalo monotono. Gledajte da ne pominuvate tolku vreme zaedno .
@нина122 @Melissa_39 Никогаш не крие телефон, понекогаш е кај мене поради мејлови и акаунти за работата. Имам проверувано пораки нема ништо,...
Пробај кога седиш да го седнуваш на колено. Твоето колено меѓу негови ножиња ќе биде исправен да си гледа и нема да биде баш она седнат. Инакуу во...
Мене ме стискаа кога се породив првиот пат, еден огромен доктор, не знам кој беше. Ама не беше болно, јас сум благодарна што ме стисна зошто ми...
Нормално е, секретот се разводнува и се исфрла, може и да се раскашла повеќе и да исфрла шлајм.
Можеби немале физички контакт, или барем немаат често, ама емотивно и те како може да се приврзе со некоја со која си пишува постојано, и така да се...
Никаде не излегува сам, заедно сме 24/7 пишав дека работиме заедно имаме наш бизнис. Нема кога, нема како.
Јас мислам дека има друга.
И од двата имам јадено.. веројатно е индивидуално, немаше да пишам ама дека за бебиња збориме а они не знаат да кажат, па да кажам дека има таква...
Separate names with a comma.