Јас сум од мајките со строг ред од раѓање :) Мали некако од кога дојдовме дома заспиваше 7 макс ама зимско бебе па не ни одевме никаде навечер по...
071 218 658 ти е бројчето од неа. Сигурно ќе почне за некоја недела да ве спрема за следната испитна сесија така да ѕвони и она ќе ти каже точно се
Dibro imas napraveno vo momentot i ako si se ok ne se zamaraj so toa
Мајки, тие што не користите swaddle за мала помош околу моро рефлексот, како се справувате со вечерното спиење? Преку ден спие со перничка до неа но...
[ATTACH] [ATTACH] Мој брат у Христу је све рекао немам шта да додам :makeup:
Сите си имаат своја семејна динамика. Секое дете е своја индивидуа и во самото семејство очигледни се разликите и потребите меѓу децата. Третово...
Мајка, не сме на доење, ама од сам старт ад го правам со Роса. Таква и сега ќе давам со храна.
Мајки вие што сте на доење со каква вода почнавте кога почнавте со храна? Првата недела кога давав дохрана ја правев со Бебелан ама знам имаше 24ч...
Среќно :sun:
1. Ланком маскарава не е ништо посебно. Дадов шанси макар да се засуши па после, ама нема ефект. Како вода да мачкам. 2. Моливчето на есенс може да...
Епа ќе го носам прво пнеумококната да ја прими, мрп понатаму. Се надевам нема да ми прават проблем докторките од вакцините.
@Angie1432 Не е субјективен впечаток, драстично е зголемена продажбата на Библијата во последниве години. Не само кај нас, насекаде....
И јас прелошо поднесувам. Ноќеска не сум спиена одшто ми беше претопло. Клима нон стоп пуштена и пак се потам. Се тушираш и излагаш, дур се облечеш...
Ne e veke 134 so 169 carskiot ?
Некои од вас го немале задоволството да го јадат сендвичот со путер, кашкавал и домат, направен од мама, на плажа, додека седиш мокар под сенка и...
Здраво,искуство некој со серумот за раст на коса Seapuri ?
Ама биле доволно мажи за да создадат деца со нив, па трпи бабо за лепота додека не пркне малото, па второто, па... Како прават деца со такви бе да...
Среќа ја го немав тој проблем. Кога се роди ќере ќе кажев пред свекрвче, онака на шала, демек да не плаче навечер да има мирен сон се ставало нож под...
Kazuvas deka nema koj da ti go cuva deteto i zatoa zemas boleduvanje?
Абе само не се нервирај, кажи да важи така ќе правам и готово. Ако ептен инсистира, тогаш е друго. Барем тоа го сфатив досега. Добро добро ќе пробам,...
Separate names with a comma.