На кратки нешто лесно ептен. Јас ја изнесов по бело фустанче на кратки со голи ноџиња и бели чорапки. Сестрата од неонатологија од Систина што ја...
Цела колекција на uriage користам, преубава :inlove:
Од моиве сандали имаа доста 41 и 42
Во Мкд тешко дека ќе биде аут ова.
@Ladyme фастинг е одлична работа но само ако не доиш. Јас пред бременоста ослабев некое килце за 2-3 месеци. Прво почнав со не толку строг фаст па си...
Епа затоа ти има плус киловати фактички ти на 17 ти ако си пратила а они не го прерачунале тоа туку си читале на 20 ти. Дали нешто неправилно си...
Тоа дај го од сабајле.
18.04-22.05 па 23.05-20.06
Реално е ниска за 13ти ден,ама тоа не значи дека нема да се дуплира.Можеби си имала покасна имплантација па затоа е ниска.Мисли позитивно и верувај...
I sto napravivme so ppregovorite so Ey? Mesto da se pridrzuvavme do Pregovarackata ramka sto se postigna so Sdsm,ne se otvorija ustavnite...
Јадам од 11 до 8. Сега веќе за викенд не сум на фастинг, само преку недела, на почетокот секој ден. Е битно е и што јадеш. Јас живеам на галети,...
За грчевите еспумисан по 25 капки 3-5 пати на ден. А за по течна столица што не прави опстипација и гасови најдобро е Бебеблан. Ние бевме од бебеблан...
Не сме вратени баш скроз, ама дааалеку од тоа што беше. Добар е овие неколку дена, сѐ надевам така ќе остани. Вие како сте со спиењето?
Како Теа? од колку до колку ти е?
Zdravo ako moze da mi preporacate doctor za zakazan carski rez vo sistina so golem miom sum dali moze da se bira vo sistina tipot na anestezija...
За секоја естетска операција многу е важно што сакаш и колку реално тоа е изводливо јас се оперирав пред 5г. кај Игор Пеев и воопшто не сум задоволна...
Мајка кај мене веќе 3 месеци по ред станува по 6, 7 пати минимум. Ако го најдеш чарето кажувај 8-|
Се вративте со спиењето?
Ve molam za iskustvo dali ima nadez? Nemozam da se smiram do vtornik mislam deka ke me stegne srce
Има едни со бисквити, тоа немаж дадено др да
Separate names with a comma.