Да ми препорачате некоја романса лесна за читање? Нешто во стилот на “Шефот од соништата” од Вај Киленд, многу ми се свиѓа таков стил за кога сакам...
Види во mymoda имаш голем избор на панталони
Секој месец отпуштаат работници и вработуваат нови, затоа имаат секој ден отворен оглас. Работат нешто како sales, па доколку работникот нема успеано...
Ајде и за ова ли се расправате ? Колку беше форумов поубав 2014 кога се регистрирав или ми се чинело само ... Ајде среќна нова на сите , бидете...
Сериозно се замараш со вакви работи? ;(;( Колку години имаш, ако не е тајна?
Секое влегување во нов месец со нови симптоми ми е :D Како влегов во 9ти почнаа болки во кичма и мислам цело карлично дно ме боли и ми е потечено. Не...
Си успеала во животот(tumbleweed):bug:
@Cherry blossom89, @Beemo, @f.girl фала ви за препорака дечки, го купивме денес овој модел https://www.winixmk.mk/procistuvaci-vozduh/winix-zero/ Ќе...
[ATTACH]
Ме зачуди затоа што баш во Систина добив одговор дека дури и за цин1 добиен на пап, не праќале на биопсија. Ама крај краева и јас се изнаслушав...
Касниш. Испратив скринови на админ што покажуваат нешто. До останатите членки... За резултати џабе се буните кога Фемина уште се нема јавено да каже...
Баш ме интересира ако им се каже на тие “не сме финансиски спремни да пречекуваме гости.” дали и тогаш ќе се расприкажат по луѓе и дали и тогаш нема...
Терај си ја ти „правдава„ што да ти кажам! Големите риби секако ќе се извлечат, нешто ситно ќе страда и тоа е тоа.... А, оваа хајка што се води...
Лично и двајцата ми се победници оваа зима. :sun: Срцката очигледно издвојува последнава година на форумов, има став, има некоја заразна харизма и...
Zdravo, da ne ste videle negde bas vakvo rance, plishano ? :^)
Значи педерска работа сте направиле ...сТрам ве било:devil: :rofl:
А зашто воопшто форумов се направи за машки членови (ништо против никого) ама јас да сум машко би ми било глупо да сум член на форум насловен Фемина...
Јас каснам со гласање и за @LejlaD би гласала. @nextredstyle олабави душо нема теории за заговор.
Стварно сте педери шо не ги оставивте исти број на гласови да имаат.
Zdravo dali ima nekoj info za nas sto sme vo rezerva
Separate names with a comma.