Јас познавам лани со грант во јануари веќе отворија, мене ми е битно отварање на фирмата, ми треба да се осигурам побрзо.
Е ова е апсолутно точно. Отруени сме со вести со лоши содржини.
Vo sistina koga prashav mi kazhaa do 30gn moze avans od 20.000 den
[ATTACH]
Колешки уште ова да ве прашам. На iknow има две потврди за редовен студент. Потврда за редовен студент (ново) и потврда за редовен студент (медицина)...
Здраво мајки, може ли да ми кажете како ги заштитувате папчињата кај новороденче додека го бањате од влага? Има ли некои фластери со кои се спречува...
Пиши на инста марија гален ќе ти излезе и барај да биде она во аптеката за да те види да ти каже што точно ти треба.
Со 20 мислења за 5 години, тешко дека ќе стасаш за брзо у МЈЛ срцка. Ако е за Бојана или Спасен, ќе ѝ дадам пасворд да пишува од кај мене.
Mоже има нешто да ви каже во темата. :D
И сега го бомбардира форумов за да и се отвори темата. (facepalm)
Јас денеска ги вакцинирав со МРП, конечно се решив. Ми кажаа од 7 до 14ти ден, дека може да се појави осип или покачена тт, после 2 недели во...
Добар дерматолог во Аеродром?
Така е:)
Што од нивните продукти сте пробале за мрсна коса и функционира?
Кога немаш доволно мислења, ниту во тој дел не излегуваат теми од Скриено катче.
Да не ги цитирам сите посебно, јас пред точно еден месец ја вакцинирав со мрп, ми рекоја да не и ставам облоги на раче, сируп за температура ако...
Дали во east gate затворија? Последно кога бев, не можев да ја најдам продавницата.
да да супер, секое бебе е различно
моето е од раѓање на хипп комбиотик и еве осум месеци има уште го пие тоа, баш добра комбинација што и а пробиотици, секако може други ќе споделат...
Второто :D
Separate names with a comma.