@WarriorMind Јас најдов преку rot Kreuz. Бев прво во каритас, тогаш бев невработена и добив од нив некоја помош, меѓудругото ме прашаа и хебаме дали...
Хахахха, ќе видиме тоа кога ќе се вратам во Скопје, ќе се спои со старата облека нешто. Ова тука речиси сѐ ми е неспоиво за еден стајлинг.
Отиде ? Ние ќе одиме сега, искрено мислам се преувеличува зошто секаде се краде. И за Рим имаше ист муабет па воопшто не се осетивме небезбедни. Ако...
Катастрофа се од Тему. Сега мислам дека поскапе 3.000 скоро прашував за преглед ама сепак заминав државно
OK odi tebe moze ke ti pomogne mene ednash mi veti vo juni pa ja snema pa ete prethodniot pat koga pishala tuka pa pak ne moze ... I se taka do...
https://bicycle.mk/index.php/skopje-rent-a-bike Провери овде
Здраво дали некој има информација за д-р Чедомир Нацески или д-р Беатриса?
Дали во Скопје има rent a bike? И каде или страна кажете
Истото ќе го пишев, ама многу кул интересно изгледаат работиве
Одлични, кремасти, постојани, имаат многу добар избор на нијанси.
Не се секирај се е смислено само нека тргне работава:)
Дали е добра докторката и која е цената за ехо на дојки?
Дај те молам пушти некоја слика у Модни критики, не можам да замислам како ги комбинираш алиштава што ги купуеш... :D
И да се плаќаа регуларно картите по 1000 ден или 1500 таму колку се.. пак ќе купевме и пак ќе беше преполн стадионот.. мислам немаше потреба од...
Nas na Gak ni rekoa deka smeeme da go topime papoceto:| Jas ne go topev zavrtena so grbceto ja bajnavme vo race ne stavavme nisto i samo so alkohol...
Веќе само дводелни му земам. Од Ехтрим Интимо, а баш вчера му земав два пара од Силви Стајл.
Од Зара, и дводелни и целосни. И од лидл
Сега најдов имам порачувано од Aloe Vera Info мислам Магдалена се вика девојката. Пиши и на фб неколку пати имам порачувано кога нема во аптека.
Битно се редат хехенца за испадот на Бобан Авалон, патот на парите е небитен.
Separate names with a comma.