Дали го користиш лилавиот? И дали има ефект?
:l: [MEDIA]
Здраво колеги, дали има некој што полагал Применета Економика на 01.09 да сподели искуство, прашања и слично...
Мислиш дека не видов дека се активира??? Се активира коа ме банираа одма после банот. Епа сама се издаде, никој не ти е крив. Ќутеше као пичка...
Сидни Свини која важи за секс симбол на денешницава ќе се обиде да ја долови Џејн Фонда во улогата на Барбарела на режисерот Роже Вадим(инаку нејзин...
Јас не се справувам никако. Се преиспитувам милион пат на ден дали сум психопат мајка и кој трауми ќе му го оставам. Ама ова стварно. Многу ме мачи...
Јас се породив летово природно кај докторот, препрезадоволна од него и цел персонал, нема гужва па добиваш максимално внимание. А условите се врв,...
Колку пати форумов падна, а не им текна да го апдејтнат. За еден дарк моуд молиме со години, па ништо. Тешко и повеќе админи или модератори да...
РЕДНО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕЗЕМАТ ПРАВНИ ДЕЈСТВИЈА. ЦЕЛО МВР ИМА НА ГЛАВА ДА ВИ ГО ДОНЕСАМ. ДА НЕ БИДЕ НЕ СУМ КАЖАЛА. ОВА ВЕЌЕ СЕКОЈА ГРАНИЦА ЈА...
Јас сосема заборавив пред да разгледуваме за маче дека сум алергична. Среќа успат нешто ни излезе па одложивме. Во двор имам од комшиите ама досега...
Форумов е со емоџи од скајп уште ти бараш уште глобални админи, срам да ти е |(
Кај мене обично настанува опагање со промената на годишните времиња, сега веќе почна.. Последните години на Конопка го користам против опагање и со...
Мајке ми кога ова чудо поминува :sweat: Не можам оваа ноќ и да спијам, а фацата ми е ваква :envy:
Ako imas visok vreme i pari idi kaj radica, uslugata im e katastrofa, ne ti dava upat za nigde prvo saka kaj nejze da ostavis pari
Некој погоре имаше прашано дали да запише дете порано или подоцна. Јас порано не би запишала ама секој нека си одлучи. Програмата не е како...
Да не случајно ја утна темата малку?
Pozdrav, imam akaunt na forumov no ne si go znam passwordot a ne znam ni vo koja tema imam pisano porano, se nadevam ne e problem Mojava situacija...
Здраво женски. Некој у скоро со искуство од Владимир кижевски жан митрев ? Закажав во понеделник преглед и сакам да уплатам аванс 200 евра . Цените...
Па јас искрено од сите креми што сум ги користела таа ми е некако најлесна ми делува и како крема со малце до средна покривност и лесна е и за секој...
Страшно е ова шо се случува, ццц.. Освен Реин, мислам дека на форумов треба да има повеќе глобални администратори па да се стави во колосек..
Separate names with a comma.