Значи теоријата дека сите збораме со истите 5 души цело време е вистина. Fml.
На 11.08 ми е прв ден од менструација. Болки за овулација осетив на 28.08. Денес сме 11.09 негативен тест. Што мислите дали има шанси за бременост?
:o
Трансфер на срам доживувам од амебиве кои ги сликаат додека ажурираат партиски членства. Некои па со статус и фотографии сами си објавуваат, како да...
(hollest) [MEDIA]
Не требало да се мешаш воопшто.Не е твоја работа како тие направиле и каде ги даваат,и зошто парите.Зад затворени врати не знаеме дома кај кој што се...
имав нешто слично шред неколку години. Правев екг и ехо на срце. Таму беше ок на стетоскоп се слушаше некој вид на аритмија. Ми даде магнезан б6...
џабе има добро железо и хемоглобин кога не се искористува. Затоа се испитува феритин. Феритин → најчесто се користи како показател за складираното...
Дали го користиш лилавиот? И дали има ефект?
:l: [MEDIA]
Здраво колеги, дали има некој што полагал Применета Економика на 01.09 да сподели искуство, прашања и слично...
Мислиш дека не видов дека се активира??? Се активира коа ме банираа одма после банот. Епа сама се издаде, никој не ти е крив. Ќутеше као пичка...
Сидни Свини која важи за секс симбол на денешницава ќе се обиде да ја долови Џејн Фонда во улогата на Барбарела на режисерот Роже Вадим(инаку нејзин...
Јас не се справувам никако. Се преиспитувам милион пат на ден дали сум психопат мајка и кој трауми ќе му го оставам. Ама ова стварно. Многу ме мачи...
Јас се породив летово природно кај докторот, препрезадоволна од него и цел персонал, нема гужва па добиваш максимално внимание. А условите се врв,...
Колку пати форумов падна, а не им текна да го апдејтнат. За еден дарк моуд молиме со години, па ништо. Тешко и повеќе админи или модератори да...
РЕДНО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕЗЕМАТ ПРАВНИ ДЕЈСТВИЈА. ЦЕЛО МВР ИМА НА ГЛАВА ДА ВИ ГО ДОНЕСАМ. ДА НЕ БИДЕ НЕ СУМ КАЖАЛА. ОВА ВЕЌЕ СЕКОЈА ГРАНИЦА ЈА...
Јас сосема заборавив пред да разгледуваме за маче дека сум алергична. Среќа успат нешто ни излезе па одложивме. Во двор имам од комшиите ама досега...
Форумов е со емоџи од скајп уште ти бараш уште глобални админи, срам да ти е |(
Кај мене обично настанува опагање со промената на годишните времиња, сега веќе почна.. Последните години на Конопка го користам против опагање и со...
Separate names with a comma.