Ти честитам од срце. Многу се радувам за тебе. Те гушкам силно :l:
Јас продавам. Купен е од Енцименци, со Алое е. Без мемори пена, предобар душек. Користен е околу 3 месеци само, после не сакаше да спие во креветче...
Мајки, дали некоја практикувала воведување доручек, па вечера, за да не се буди многу навечер бебе и дали успеала? Прашува мајка што и се буди на 2...
Голем септум? Мене гинекологот ми рече дека сум имала мал септум што не би требало да биде некаков проблем. На ХСГ се гледал, и малку на десната...
Шокирано :x Како на кванташки пазар да сум. 8-|
Слични им се цртите на лицето, а земајќи го предвид и нејзиниот статус кај машката публика, ако некоја актерка совршено одговара за улогата, тоа е...
На 11.08 ми е прв ден од менструација. Болки за овулација осетив на 28.08. Денес сме 11.09 негативен тест. Што мислите дали има шанси за бременост?
Трансфер на срам доживувам од амебиве кои ги сликаат додека ажурираат партиски членства. Некои па со статус и фотографии сами си објавуваат, како да...
(hollest) [MEDIA]
Не требало да се мешаш воопшто.Не е твоја работа како тие направиле и каде ги даваат,и зошто парите.Зад затворени врати не знаеме дома кај кој што се...
имав нешто слично шред неколку години. Правев екг и ехо на срце. Таму беше ок на стетоскоп се слушаше некој вид на аритмија. Ми даде магнезан б6...
џабе има добро железо и хемоглобин кога не се искористува. Затоа се испитува феритин. Феритин → најчесто се користи како показател за складираното...
Дали го користиш лилавиот? И дали има ефект?
:l: [MEDIA]
Здраво колеги, дали има некој што полагал Применета Економика на 01.09 да сподели искуство, прашања и слично...
Сидни Свини која важи за секс симбол на денешницава ќе се обиде да ја долови Џејн Фонда во улогата на Барбарела на режисерот Роже Вадим(инаку нејзин...
Separate names with a comma.