7.Home Turf 7/10
Во Бугарија се 40 евра кутија.
Септември дали е добар месец за одење во Ксамил? Ќе одиме јас и девојка ми, очекувам да нема гужва и топла да е водата? Како е со цени?
Што и да посадам ново дома одма се појавуваат мали ситни мушички кои освен околу новото растение ги има насекааде дома. Одма ставам цимет околу...
Мајки препорака за смештај, хотели во Црна Гора? Да се на плажа, и да има песок... Годинава изгледа ќе ја скокнеме Грција, освен ако не сменат нешто...
Секако гледаат на ехо со поминат термин, општо секој преглед гледаат.
Слободно кажи му нека те види, 5 минути работа, сигурно нема да ти направи проблем. Ќе издржи уште утре :D
Јас колку што ја разбрав сопругот не прифаќал развод, доколку е спогодбен уште подобро. Побезболно ќе помине, како и да е, судот и да не и прави...
За спогодбен развод не доаѓа до овој дел, како што не се мешаат за алиментацијата доколку се договрите, така не се мешаат и за ова ако се договорите,...
42.031
Креветче,креветче мое Најнеспан на светот кажи ми кој е ? :) Пс (јас секако) Бтв од прашања кои ме мачат имам да издвојам вечерва едно .. Ако си...
Од Србија дали има купувано некој пролутекс, да знае цена?
Јас на Балеа го користев околу 1 месец тој за чувствителна кожа, додека не се стопли супер ми беше и убаво мириса ама сега воопшто не држи, треба да...
[ATTACH] [ATTACH] Дури сега приметив дека се со цена.:?:
Се погоди мојов отсутен баш овие 3,4 дена, ама пак морам да идам на контрола и се изнервирав вчера. Како и да е у среда ќе инсистирам на ехо сепак,...
Џабе се лактате. :rofl: Ни двата не ги бива. Каков поразителен факт. (facepalm) [ATTACH] [ATTACH]
Вода ,вода ,пред јадење,многу,и она псилиум на природна база за бидеш како прејаден.Спиј многи повеќе од 8 саати ако можеш ,помалку време за храна...
Vi blagodaram na site za sovetite,jas sum malku empaticen covek i sekogash odam do krajnost za toa shto go sakam ama ovoj pat e drugo,vi blagodaram...
Па мене да, ама стално одам кај докторката што ќе ме пораѓа, таа ми кажува кога да одам и стално ме гледа и на ехо
Таман е, ќе види на ехо дали се во ред развиени колковите, јадрата дали се убаво оформени, и ако е се во ред ќе ти закаже и на тебе понатаму. Носи си...
Separate names with a comma.