Не е од Германија,на акција за отварање нов лидл 60е беше.
Некој учи од грешките на другите, некој не ги препознава ни своите
Јас да имам, би користела, не гледам причина зошто не би. Сега нормално да не се многу разлика ама ако алиштенцата од братчето/сестричката биле...
Не. Мора потврда за активно познавање на јазик без наведен степен.
Па и тоа, се остана неказнато од нашиве институции. Сепак мислам дека клучна улога играат родителите, начинот на кој го воспитале... или не го...
немам две деца ама сите другарки користат. Зошто да не? Кога ќе се избањаш си чист и само ја бришеш водата:) а со ќебе па и на туѓо бебе покриваат,...
Здраво ми треба Добар логопед во Битола за корекција на букви
Дали тие со втори дечиња ќе користите бањарки и постелнина од првите? Тетра пелени исто така?
Стан
Da po 6 meseci od posledniot transfer
На 22 месеци без никаква мака.
Kaj mene se 187 prasanja .
Ова супер ќе послужи за тие што ќе полагаат за воспитач,да знаат на кои поточно прашања да обрнат внимание.Јас ќе полагам за неговател и мислам дека...
Од Амазон некои 80 евра се
Би ти препорачала да почнеш да пиеш колаген, многу помага за зацврстување на ноктите, ама треба да бидеш упорна, барем 2-3 месеци редовно пиење. Мене...
На 13 месеци ја прими, немаше никаква реакција.
Da preporaca nekoja velesanka, maticen lekar vo veles?
И ко секогаш тука експерти вие би направиле вака, вие би направиле така. Девојката пријавувала, се надевала на помош, спас, се што било во нејзина...
Абе не е се до родителите, има нешто и у главата. И мене свашта ми имаат праено мужи, а богами и мајка ми и татко ми, секакви трауми, па ете не идам...
Nekoi pisuvaa deka e od 122 prasanje do 187mo...
Separate names with a comma.