Не го разбирам овој тренд на македонскиве интернет продавници да не пишуваат цена на производите што ги продаваат. И кога ќе видиш у коментари 100...
Јас би рекла дека како мајка шо си го познава детето, нема друг. Нормално дека и таткото доста работи ги резонира исправно, ама сепак најголем дел од...
Здраво, Имам гонал ф од 900iu, потрошен е само 450, доколку некој има потреба нека ми пише, отворен е треба да се искористе за 20 дена, прилично е...
Не, ама треба прашањето што го одговараш да го поврзеш со некој пример од реален живот
Јавни финансии. Некое инфо да споделите, ве молам. Тип на прашања, тешко ли е ?
Јас ги одбрав @LejlaD и @Bitter-Sweet ми делуваат на едни од понормалните на форумов.
Една од моите номинирани се наоѓа на листата. Интересно е што уште од почеток е доста тесно. :D
Фала :l:
Дали на испит бизис етика се паѓаат прашања студија на случај?
Искрено не знам име на ординацијата, но најдов негов телефон: 070 259 099
Зошто немајка ако во количка ја носиш? Јас во раце планирам да ја носам пошто ми е блиску градинката и за количка хах. Колку подобро ќе функционираа...
Мајки почнавме адаптација. Денес и вчера по еден саат, од утре ќе седи од 8 до 11. Е сега она дома ми спие во 10, 10пол, две дремки има. Утре додека...
Уште кога излезе Оникс сторм Ребека кажа дека за 4та ќе почекаме 2 до 3 години. Дури чекаш ако ги најдеш прочитај ги овие: - White horse black nights...
@Anie93 не ни стигнав да ти пишам абе ти ќе плукнеш дете топ ќе поминеш, ти си се породилаа :l: Уживај сега во најубавата улога на светот и пиши ни...
reserved се, 36 ка Мислам дека до 38 ца одат :)
Вака јас во Систина имам правено кај др Панчевски, и прездаоволна сум, топла препорака. Но, за други доктори од Систина кои се задололни мои блиски...
Јас за скрининг бев кај Д-р Петровска, детална и темелна, и многу добар дијагностичар, а блиска моја беше кај д-р Трајкова Корнелија исто така многу...
Оо, да, сори, грешка во бројањето :rofl: Не ми оди математика :lol:
Абе јас имам возачка 10 години ама џабе кога не сум возела активно, и не памтам со инструктор да ме носел да паркирам на некој паркинг освен полигон...
Na tovar na fondot ke ti bide ostatokot od patoloskata.
Separate names with a comma.